Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Mommy Fashion | Nieuwe aankopen

Mommy Fashion | Nieuwe aankopen

Als moeder van vijf kinderen shop ik best wel veel maar vreemd genoeg zelden voor mezelf. Ik moet dan ook bekennen dat het zeker een lange tijd geleden is dat ik voor mezelf geshopt hebt. Sinds ik over de 30 jaar ben, ben ik van mening dat de inhoud van mijn kledingkast toe is aan vernieuwing. Veel kledingstukken draag ik niet meer omdat ze simpelweg niet meer lekker zitten en daarnaast wil ik graag een kledingstijl upgrade.

Veel hoef ik in principe niet te hebben. Maar één van de dingen die bovenaan mijn wishlist staat is een goed passende en lekker zittende blazer voor het dagelijkse leven. Naar mijn mening een onmisbaar item in ieder vrouwelijke kledingkast, ongeacht jong of oud, en bij mij ontbreekt deze. En daarnaast een dunne jas in een ‘Inspector Gadget’-stijl maar dan wel eentje die net over de kont valt.coolcat zomer jas cool cat blazerZoals iedere drukke moderne mama doet ben ik eerst online gaan rondsnuffelen. Mijn zoektocht duurde dagen en bracht me op diverse online shops. Op de website van Coolcat leek ik eindelijk iets gevonden te hebben. In mijn hoofd was Coolcat als een winkel voor jongeren gemarkeerd en erg verbaasd was ik dan ook daar iets voor mezelf te vinden. Mijn ogen vielen op de Trenchcoat met riem, een goed uitziende zomerjas en een blazer waar ik hoge verwachtingen van had. Beide waren precies wat ik in mijn hoofd had maar ze moesten natuurlijk ook goed zitten. Up to Coolcat dus.

zomerjasDe Trenchcoat zag er in het echt nog mooier uit. Eenmaal aan was ik verkocht. Het zit lekker, heeft een perfecte lengte en bovenal staat het mij heel leuk, ook al zeg ik het zelf! De jas komt in twee kleuren en raad eens… beide kleuren gingen mee naar huis. De zwarte voor in het dagelijkse leven en de gebroken wit voor meer zakelijke afspraken.

blazersHet meest was ik enthousiast over de blazer. Supermooi, lekker zittend en bodyfit. Het enige nadeel is dat de blazer een ¾-mouw heeft en ik meer op zoek was naar langere mouwen. Desondanks kon ik het niet laten liggen en naam ik de zwarte uitvoering mee. Ik was zo blij met de blazer dat ik enkele dagen later voor de blauwe uitvoering terugging. Beide blazers zijn heel leuk te combineren op een jeans.

Ik moet zeggen dat dit mijn beste aankopen in een heel lange tijd zijn geweest. En daarnaast scoorde ik deze items voor een aanbiedingsprijs. Voor de Trenchcoat betaalde ik geen € 49,95 maar slechts € 25,- per stuk. Dus eigenlijk 2 voor de prijs van 1. De blazer koste mij geen € 29,95 maar slechts € 15,- per stuk. Wederom 2 voor de prijs van 1. Dat is dus slim shoppen!

Wanneer was het laatste keer dat je voor jezelf geshopt hebt?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Mommy Fashion | Nieuwe aankopen

  1. Leuke dingen heb je gekocht. Je ‘inspector Gadget’ jassen vind ik heel mooi, staan je ook goed 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top