Je bent hier
Home > Baby & Kind > Baby > Mama Tip – Dokter Leenarts waterpokken lotion

Mama Tip – Dokter Leenarts waterpokken lotion

waterpokken lotion dlWe weten bijna allemaal wel hoe het voelt om waterpokken te hebben of een kind met waterpokken te moeten troosten. Een kind met jeukende uitslag, koorts en hangerig is voor geen ouder een pretje. Maar feit  is dat bijna ieder kind wel een keertje de waterpokken krijgt. En als ouderzijnde zul je de strijd aan moeten gaan zodat je kindje er zo min mogelijk overlast van ondervind.waterpokken lotion 3waterpokken lotionDe heersende waterpokken zijn een crime voor ieder kind en kunnen zich binnen enkele uren flink uitbreiden. Dokter Leenarts, zelf dermatoloog en moeder van drie kinderen, ontwikkelde de waterpokken lotion. De waterpokken lotion zorgt ervoor dat de blaasjes sneller indrogen en vermindert de jeuk.waterpokken lotion 2Dokter Leenarts waterpokken lotion bevat zinkoxide en talk als werkzame stoffen. De combinatie van de verschillende ingrediënten zorgt voor een lotion met een indrogend, jeukstillend, verkoelend en beschermend effect op de huid. Om de lotion makkelijk te kunnen aanbrengen zit er een sponsje bij om de blaasjes mee aan te stippen.waterpokken lotion 1De Dokter Leenarts waterpokken lotion met aanstip sponsje is exclusief te verkrijgen via de webshop en kost € 13,95

Heeft je kindje al de waterpokken gehad?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Mama Tip – Dokter Leenarts waterpokken lotion

  1. Toevallig zit ik hier sinds woensdag met een zoon (7,5) die de waterpokken heeft. Wat een ellende zeg, een paar nachten achter de rug die echt killing waren, wat had hij een jeuk, hij werd helemaal gek. Gelukkig heb ik een smeerseltje in huis ( weliswaar van een ander merk, snel weggegrist uit het schap van de plaatselijke kruidvat) dat ook goed helpt. Maar dat je een smeerseltje nodig hebt is mij nu wel duidelijk. Zoooo zielig om je kind zo onder te zien zitten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top