Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Presentatie Hema voorjaars- en zomercollectie 2014

Presentatie Hema voorjaars- en zomercollectie 2014

Presentatie Hema voorjaars- en zomercollectie 2014Afgelopen donderdag vond de jaarlijkse Hema persdag plaats. Het leuke aan persdagen is natuurlijk dat, alvorens de collectie in de winkels ligt, je als eerst de nieuwe items kunt bewonderen. Tijdens deze persdag werd de voorjaars- en zomercollectie 2014 tentoongesteld. Maar ook de nieuwe collecties dat reeds in de winkels te vinden zijn kon je terugvinden.

De Hema persdag staat bekend als een dagje om rustig al het moois dat Hema te bieden heeft te bekijken, voelen en in sommige gevallen ook uitproberen.hema persdag 3hema persdag 25Aan het einde van de dag, nog net voordat ze zouden gaan sluiten, kwam ik op het Hema hoofdgebouw aan. Wat mij bij binnenkomst gelijk opviel waren de frisse en vrolijke kleuren dat in veel collecties terugkomen.hema persdag 5hema persdag 7hema persdaghema persdag 6De kleur mintgroen vind je in het interieur veel terug. Maar ook koraalkleuren kom je geregeld tegen.hema persdag 28hema persdag 27hema persdag 26Pasen komt eraan en ook voor deze feestviering heeft Hema genoeg keuze. Wat zien ze er leuk uit hé!hema persdag 21hema persdag 1Wanneer ik aan Jip en Janneke denk, denk ik automatisch aan de Hema. hema persdag 29hema persdag 8Natuurlijk is er ook aan de allerkleinsten gedacht. Deze handige meegroeistoel is gemaakt van zacht materiaal en is in hoogte verstelbaar.hema persdag 15hema persdag 24hema persdag 23hema persdag 22hema persdag 4Ook in de modeafdeling zie je de trendkleuren mintgroen en koraal terug.hema persdag 20hema persdag 18hema persdag 19hema persdag 16hema persdag 17Op de zomer moeten we met z’n allen nog enkele maanden wachten maar bij de Hema zijn ze er al helemaal klaar voor. hema persdag 13hema persdag 14hema persdag 12hema persdag 01hema persdag 9Dit jaar was er een aparte ruimte voor de beautyproducten ingericht. Hier kon je overigens ook een klein tentoonstelling van de Hema beautyproducten door de jaren heen zien, erg leuk om te zien.

Het was wederom een geslaagde dag, ik heb veel moois gezien en enkele producten staat al op mijn wishlist.

 

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Presentatie Hema voorjaars- en zomercollectie 2014

  1. Zag eruit als een leuk dagje. Ik ben dol op de Hema. Daar kan ik me nou gerust uren vermaken. Op bijna elke afdeling wel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top