Je bent hier
Home > Lifestyle > Gespot > Magix foto’s op cd & dvd 9 deluxe

Magix foto’s op cd & dvd 9 deluxe

In het eerste levensjaar van onze kleine wondertjes maken wij moeders enorm veel foto’s. Ben je niet aan het fotograferen dan ben je aan het filmen. Ieder bijzonder moment wil je vastleggen, want foto’s en filmbeelden zijn prachtig herinneringen voor nu en zeker voor later. De eerste periode na de bevalling, het eerste lachje, eerste fruitpotje, poging tot kruipen, de eerste stapjes, de eerste verjaardag en ga zo maar door. Allemaal onvergetelijk momenten dat je graag vastgelegd wilt hebben.
Alle vastgelegde momenten, of het nou via het fototoestel of camcorder gedaan is, moet goed en geordend bewaard worden. Helemaal leuk is het, wanneer je van je opnames en foto’s een complete slideshow kunt maken.
In de loop der jaren zijn er diverse middelen op de markt om dit te kunnen realiseren. Magix Foto’s op cd & dvd 9 deluxe is er een van, een uiterst geschikte software om je foto’s en filmbeelden een nieuw leven in te blazen. Met behulp van dit software kun je jouw mooiste herinneringen omzetten in multimediale slideshows.
 
Magix foto’s op cd & dvd 9 deluxe is zeer gebruiksvriendelijk, je kunt je foto rechtsstreeks vanuit je digitale camera importeren maar ook bijvoorbeeld vanuit je mobiele telefoon. Het is een compleet programma waarmee je heel eenvoudig een schitterende presentatie van je foto’s en video opnames kunt maken. Magix foto’s op cd & dvd 9 deluxe bevat meer dan 75 sterke functies en effecten. Het programma beschikt over de mogelijkheid om achtergrondmuziek, overgangen, titel/beschrijving en effecten aan je show toe te voegen. Daarnaast heeft het programma diverse 3d mogelijkheden zoals 3d teksten, titels en 3d effecten. Maar ook kun je met het programma kaders en animaties aan jou project toevoegen.
Helemaal leuk aan het programma is dat je jouw video opnames kunt versnellen of  de slow-motion fuctie toepassen om zo acties extra onder de aandacht te brengen.
 
Magix heeft heel goed over het programma nagedacht. Want iedereen kan er mee overweg. Dus ook voor de moeders onder ons die niet met dergelijke softwares weten om te gaan.  Met deze software en zijn onbegrensde creatieve mogelijkheden kun je in een korte tijd heel eenvoudig een slideshow in elkaar knutselen.
 
Magix Foto’s op cd & dvd 9 deluxe kun je eenvoudig via de site www.magix.nl bestellen. Wij mogen 2 lezers van Mommyonline gelukkig maken met een Foto’s op cd & dvd 9 deluxe pakket. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Beantwoord dan onderstaand vraag.
Op de website van Magix wordt er van de Foto’s op cd & dvd 9 deluxe een voorbeeld slideshow gegeven. Uit welke land zijn de foto’s en film opnames gemaakt?
Mail ons jou antwoord door via winactie@mommyonline.nl o.v.v winactie Magix
Onder de juiste inzending wordt de prijzen verloot.
Deze actie loopt van 14 juni tot en met 28 juni 2010

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Magix foto’s op cd & dvd 9 deluxe

  1. Dit is een leuk fotoprogramma, ik maak al jaren met magix fotoshows en koop meestal om het jaar de nieuwste versie. Kost wel veel tijd om echt een goed bewerkte show te maken, maar zeker de moeite waard!

  2. Heb ik zelf een paar keer mee gewerkt. Ik ben geen techniek genie en kon binnen een paar minuten een eigen slideshow creëren. Je hebt een goede gebruiksaanwijzing en snel verklaart zich het programma zelf.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top