Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > 3x L’Oréal Paris Color Riche L’Huile Nagellak

3x L’Oréal Paris Color Riche L’Huile Nagellak

Begin 2016 introduceerde L’Oreal Paris hun Color Riche L’Huile nagellaklijn en gezien deze lijn toch alweer enige tijd te verkrijgen is vond ik het hoogtijd om ze eens uit te proberen. Ik bestelde een drietal en uiteraard vertel ik jullie al te graag wat ik van deze lakjes vind.

Uit precies hoeveel lakken de L’Oréal Paris Color Riche L’Huile lijn bestaat kan ik helaas niet zeggen, maar dat er genoeg kleurenkeuze is, is denk ik wel duidelijk. De nagellakken uit deze lijn zijn verpakt in luxe kristalachtige potjes, zijn licht geparfumeerd en bevatten oliën. De oliën in de nagellak hebben een verzorgende werking én zorgen voor perfect glanzende nagels. L’Oréal Paris Color Riche L’Huile nagellak belooft met slechts één kwaststreek een snelle en perfecte dekking.

L’Oréal Paris Color Riche L’Huile NagellakIk bestelde de volgende kleuren: 118 Madeleine Sucree, 662 Moka Chic en 672 Gris Decadent. Allereerst wil ik kwijt dat ik de potjes van deze nagellakken erg chic vind uitzien. Het nagellakpotje onderscheidt zich van alle anderen en zijn toch wel een eye-cather op je make-up kast. Laten we maar snel naar de lakken gaan kijken…

L’Oréal Paris Color Riche L’Huile 118 Madeleine Sucrée
Madeleine Sucrée is een zachte bruin/paarse tint die makkelijk in de categorie ‘nude’ valt. Dit kleurtje heeft een superfijne formule die erg fijn lakt en dekt met twee laagjes volledig. Een heel mooie tint die het gehele jaar door gedragen kan worden.

L’Oréal Paris Color Riche L’Huile 662 Moka Chic Moka Chic is een elegante warme bruine kleur (met een grijsachtige ondertoon) met een prima dekking. Resultaat op bovenstaande foto’s is met twee laagjes verkregen.

L’Oréal Paris Color Riche L’Huile 672 Gris Décadent Gris Décadent is een elegante, diepgrijze kleur die richtig donkerblauw neigt. Dit kleurtje geeft een krachtig en geraffineerd resultaat. Zo nu en dan komt het voor dat ik tijdens een swatchsessie verliefd op een kleurtje word en het nogal zonde vind om het eraf te halen. Nou… dat had ik met dit kleurtje. Maar na drie dagen – ongechipt- moest ik echt weer verder met swatchen en ging het er toch af.

Dit drietal brengt heel gemakkelijk aan en door de brede ronde afgewerkte kwast kun je bijna in één kwaststreek je nagels van een laagje voorzien. De nagellakken hebben een geweldige pigmentatie en dekken dan ook prima: meer dan twee laagjes zul je niet nodig hebben om een volledige dekking te krijgen. Gris Decadent geeft met één dikke laag ook een prima dekking. Ze drogen snel en hebben alle drie een prachtige glossy finish. De lakken hebben inderdaad een fijne rozengeur. Het is niet overheersend maar wel goed waarneembaar. Wat mij betreft een aangename verandering in vergelijking met de vaak chemische geur van nagellakken. Wat ik tevens nog wil vermelden is dat dit drietal op de nagels stukken donkerder uitdroogt dan de kleur in het flesje. Ergens is dit natuurlijk wel jammer maar de kleuren zijn op de nagels wel echt prachtig.

Of de L’Oréal Paris Color Riche L’Huile nagellakken door de toegevoegde oliën in vergelijking met andere lakken je nagels gezonder houden, kan ik helaas niet zeggen. Wel kan ik zeggen dat de lakken de nagels niet verkleuren. Al met al ben ik over deze nagellaklijn, afgaande op dit drietal, erg enthousiast. Wat mij betreft zijn ze het geld zeker wel waard! Als ik tussen deze lakken en Essie zou moeten kiezen zal ik zeker voor L’Oréal gaan. Enig voordeel wat Essie heeft is dat zij ontiegelijk veel kleurenkeuze hebben.

Na dit drietal getest te hebben kan ik oprecht zeggen dat L’Oreal Paris Color Riche L’Huile een plekje in mijn nagellakhart veroverd heeft. Ik ben absoluut onder de indruk: ze zijn fijn in gebruik, drogen snel en hebben een prachtige finish. En daarnaast ruiken ze ook nog eens lekker. Een totaalpakket dus 🙂

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top