Je bent hier
Home > Geld & Budget > Money Monday: Kledingchallenge

Money Monday: Kledingchallenge

Kledingchallenge

Het ging mis! Het ging vreselijk mis! Dat het moeilijker zou zijn met de winkels open had ik wel bedacht, maar dat het week 1 al mis zou gaan….

Op de dag voor de beruchte dag had ik een afspraak met een vriendin. We zaten op een terras te genieten van de kou. De ultieme vrijheid! Zij stelde voor om een rondje te lopen. So far, so good.

Nostalgie overmeesterde mij. We liepen langs Koekela, Rowtown. Ik zag dat de stad was veranderd. De stad waarin ik ben geboren en getogen. Stiekem voelde ik mij weer 22. Iedereen was vrolijk en vrij, want het terras en de winkels waren open.

Mijn vriendin wilde even in een schoenenwinkel. Ik ben niet zo van de schoenen, Ik loop al jaren op Allstars die ik al jaren heb. Niet de beste schoenen volgens mijn osteopaat. In de zomer verwissel ik ze voor Birkenstocks. Niet zo sexy, maar na drie kinderen wil ik niet meer sexy zijn :). In de winkel zag ik een mooi paar schoenen. Mosterdgeel, mijn nieuwe lievelingskleur! ‘Schoenen, horen toch niet bij je no-buy, toch,’ zei mijn vriendin. Ik twijfelde en ik liep zonder de schoenen de winkel uit…

Eerlijk is eerlijk. Nog geen jaar geleden had ik de schoenen gelijk gekocht. Nu heb ik er bijna 24 uur over nagedacht! De volgende dag heb ik de schoenen gepast en ze zaten zalig! 100 euro armer liep ik de winkel uit.

De schoenen waren een grijs gebied. Ik zou geen kleding kopen! Twee dagen later liep ik in de Zeeman en zag een mosterdgeel hemdje van 2,99. Ik kon het niet laten. Het was nog geen drie euro. Een koffie-to-go is duurder! Toch was dit niet de afspraak…. En had ik het hemdje echt nodig?

Het is maar drie euro, maar dit is het begin. Binnenkort is er sale! En dan zijn alle winkels op! En er komt vakantiegeld… Help!

Ik ga bijna hopen op Lockdown nummero zoveel!

Hoe gaat het met jullie kledingchallenge?

Tot een volgende keer!
Graciella,

Graciella is getrouwd, moeder van 3 en juf. Ze ontkent niet dat ze een gat in haar hand heeft en graag geld uitgeeft. In haar verhalen ‘Money Monday’ schrijft ze over geld en hoe zij daarmee omgaat. Iedere twee weken, op de maandag, kun je een artikel van Graciella verwachten.

 

Volg jij Mommyonline al op Instagram?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Money Monday: Kledingchallenge

  1. Ik kan mij goed voorstellen dat nu de winkels weer geheel open zijn het moeilijker zal zij. Succes, hoop dat je het vol gaat houden 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top