Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Review | Dior Rouge 886 Enigmatic

Review | Dior Rouge 886 Enigmatic

Dior Rouge 886 Enigmatic

Ik geloof dat ik een haat liefde relatie met lipsticks heb. Er zijn zo ontzettend veel tinten die ik bij anderen mooi vind staan maar weinig hiervan staan mij goed. Op mijn lippen hebben kleuren meestal de neiging om er anders uit te zien dan dat ik mij in eerste instantie voorgesteld had. Dit maakt het voor mij heel lastig om voor lipsticks te shoppen, helemaal in deze corona tijdperk toen alles nog online ging. Dit neemt natuurlijk niet weg dat ik het blijf proberen. Zo doende kocht ik in de lockdown periode online een tweetal lipsticks. Ik was enorm benieuwd hoe beide in werkelijkheid zouden zijn. Dior Diorific Mat Lovely heb je al kennis mee mogen maken en vandaag laat ik Dior Rouge 886 Enigmatic zien. Lees je weer gezellig mee?

De Rouge Dior lipstick maakt deel uit van de duurzaamheidsstrategie van het Huis Dior en is nu navulbaar. Dat wilt zeggen dat je de lipstick met huls maar slechts 1 keer hoeft aan te schaffen. Is je kleurtje op? Dan kun je ervoor kiezen om je kleurtje opnieuw te kopen maar dan zonder huls. Hierdoor bespaar je niet enkel het milieu maar ook je portemonnee zal hier erg blij mee zijn. Een win-win situatie dus. En daarnaast is het verwisselen van de lipsticks heel eenvoudig. Dit is een kwestie van voorzichtig eruit trekken.

De Rouge Dior lipstick zit in een stevige zwarte huls met zilveren afwerking. Zowel de voorzijde van de huls als het dopje is voorzien van het ‘CD’ logo. Het geheel straalt luxe uit. Heel mooi! Naast dat de huls van logo’s voorzien is, is in de lipstick zelf ook het merknaam verwerkt.

De Rouge Dior lipstick lijn bestaat uit maar liefs 69 intense kleuren verdeeld in 4 couture finishes: satijn, mat, metallic en het nieuwe fluweel. 886 Enigmatic is een van de tien tinten dat valt onder fluweel finish. De Rouge Dior lipstick wordt omschreven als een langhoudende lipstick die de lippen 16 uur lang comfort biedt. Dior Rouge 886 Enigmatic is een prachtig donkere paars. Een tint waar ik vertrouwen in heb dat het mij wel goed zal staan. Maar dat moet nog blijken. Zoal Dior Diorific Mat Lovely heeft ook dit exemplaar een geurtje waar ik zeker geen aanstoot aan neem.

Het aanbrengen van 886 Enigmatic gebeurt moeiteloos. Het is echt heel prettig in gebruik. Ik had eigenlijk ook echt niet anders verwacht. Enigmatic glijd over mijn lippen en laat deze achter met een geweldige resultaat. Het bevat veel pigment waardoor je weinig product nodig hebt om een goede dekking te krijgen. Ik hoef maar slechts een keer met de lipstick over mijn lippen te gaan en de kleur zit er prachtig op. De textuur van Enigmatic is echt heel fijn, het voelt op mijn lippen heerlijk zacht aan en droogt deze niet uit. En waar ik ook enorm blij mee ben is dat de lipstick mooi in mijn lippen trekt maar accentueert lijntjes niet. En haar finish is fluweelachtig.

Dit kleurtje is prachtig en ik vind het mooi bij mezelf staan. Maar zoals ik reeds al aangaf is het een tint dat vooral in het najaar het goed zal doen. Nu dat we richting de zomermaanden gaan, zal ik Enigmatic niet vaak erbij pakken.

Dior Rouge 886 Enigmatic beloofd 16 uur houdbaar en dat haalt het bij mij niet. De lipstick blijft zeker wel lang zitten maar om 16 uur te halen zal je deze tussendoor moeten bijwerken.

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top