Je bent hier
Home > Baby & Kind > Kids Tip: Supergrote Kleurplaten

Kids Tip: Supergrote Kleurplaten

mega kleurplaat 1Supergrote Kleurplaten van KEK Amsterdam: gegarandeerd urenlang kleurplezier!

Een regenachtig weekend of een saaie woensdagmiddag? Met de Supergrote Kleurplaten van KEK Amsterdam zijn die verleden tijd. En als we zeggen supergroot, dan bedoelen we ook supergroot. De afmeting van één kleurplaat is maar liefst 91,4 cm bij 150 cm. Dat zijn ruim 22 A4’tjes aan elkaar!

De mega kleurplaten staan garant voor urenlang kleurplezier. Ideaal voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, of als kadootje. Ze zijn gemaakt van stevig, 80 grams papier en geschikt voor stiften, kleurpotloden en verf.

mega kleurplaatRaketten, bomen en grachtenpandjes KEK Amsterdam heeft drie verschillende kleurplaten: Naar de Sterren, In het Bos en In de Stad. De kleurplaat Naar de Sterren bestaat uit een universum van sterren en planeten, raketten, vliegende robots en onontdekte sterrenstelsels. In het Bos kunnen kleine en grote boskabouters zich uitleven op talloze bomen, bergen, vogels en adembenemende vergezichten. Tot slot beleven kleine kunstenaars In de Stad veel kleurplezier aan de vele grachtenpandjes, bomen en een loeiende brandweerauto.

mega kleurplaat 2Gezellig samen kleuren Zo’n mega kleurplaat vraagt om ruimte. Schuif alle meubels aan de kant en leg de kleurplaat op de vloer, of maak plaats op een grote eettafel. Zo kunnen kleurkunstenaars gezellig samen kleuren. Ook leuk voor ouders en opa’s en oma’s.

De Supergrote Kleurplaten zijn online te bestellen via kekamsterdam.nl en kosten € 7,95 per stuk. Iedere kleurplaat is apart verpakt en wordt handzaam teruggevouwen tot een A4′tje.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

4 thoughts on “Kids Tip: Supergrote Kleurplaten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top