Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Marc Jacobs Honey Eau de Parfum

Marc Jacobs Honey Eau de Parfum

honey marc jacobsEen parel in elk parfumkastje is Honey, de nieuwe geur van Marc Jacobs. De bolle flacon is met haar witte polkadot-stippen en vrolijk zwart gestreepte vlindertjes met parel een absolute eyecatcher. De geel-witte bolle dop met haar goudkleurige touch vind ik ook erg leuk. Ik heb een zwak voor heerlijk vrouwelijke geuren en als ze dan ook nog eens een prachtige flacon hebben dan ben ik totaal verkocht. Alleen al om de flacon zou ik Honey in mijn parfumkastje willen hebben.honey marc jacobs 2Honey heeft de elektrische aantrekkingskracht van Marcs kenmerkende polkadot, maar is de geur ook net zo lekker als zijn andere parfums? De flacon krijgt in ieder geval van mij een dikke tien!honey marc jacobs 4Marc Jacobs Honey Eau de Parfum is absoluut een fris en sprankelend parfum dat fruitig opent. Het is een vrolijke geur die je een energieboost geeft. De diverse fruitsoorten, zoals peren en sappige mandarijnen, zijn duidelijk waarneembaar en overheersen naar mijn mening de geur. Honey is exotisch waardoor ik meteen aan een fruitig cocktaildrankje moet denken.honey marc jacobs 3De frisse en fruitige geur waarmee Honey opent verzwakt naarmate de draagtijd toeneemt. De geur ontwikkelt een warme en iets zwoel karakter, te danken aan de warme honing en vanille. Hiermee wordt Honey wat poederig en krijgt het een meer verleidelijke en vrouwelijke touch.

Topnoten: peer, fruitige punch, sappige mandarijn
Hartnoten: oranjebloesem, perziknectar, kamperfoelie
Basisnoten: honing, gouden vanille, zachte houtsoorten

honey marc jacobs ingredDe samenstelling van Honey is in goede balans/harmonie. De geurnoten wisselen elkaar goed af en zijn zeer waarneembaar. Honey is een fris en zonnig parfum dat voor de zomermaanden lekker is. Het is een parfum dat overdag geschikt is en minder voor de avonduren. Honey is wel een geur waar je van moet houden.honey marc jacobs 1De geur is naar mijn smaak te fris. Honey had wat mij betreft wat meer poederiger en warmer mogen zijn. Aan het einde van de draagtijd vind ik de geur iets wat lekker ruiken maar het is geen geur waar ik snel voor zal kiezen. Maar zoals ik al eerder aangaf, de flacon doet het helemaal voor mij!

HONEY MARC JACOBS – DE COLLECTIE
Eau de Parfum 30 ml € 51*
Eau de Parfum 50 ml € 71*
Eau de Parfum 100 ml € 91*

Honey Marc Jacobs is bij alle geautoriseerde Marc Jacons fragrances parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “Marc Jacobs Honey Eau de Parfum

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top