Je bent hier
Home > Headlines > Winnen: KAYA, little things mean a lot

Winnen: KAYA, little things mean a lot

“KAYA, little things mean a lot”

Mooie sieraden zijn altijd leuk en wij vrouwen houden ervan! Kettingen, armbanden en ga zo maar door, wij zijn er dol op. Maar wat is er voor een mama mooier dan een mooi sieraad te dragen dat hetzelfde is als dat van haar dochtertje? Ook kleine dames houden van sieraden, met name als die hetzelfde zijn als mama.
verkoopt mooie armbanden en kettingen waarbij die van moeder en dochter hetzelfde zijn.
Je kunt hierbij kiezen uit verschillende categorieën, van 0 tot 15 jaar.

“Je dochter trekt je glitterjurk uit je kast en loopt trots door de kamer. Ze wil het liefst net zo mooi zijn als haar mama, superschattig! Speciaal voor al deze dametjes die op mama willen lijken is de Mom & Me-collectie ontwikkeld. Bijzondere kindersieraden met een bijpassend mamasieraad, als symbool voor jullie onvoorwaardelijke band!”

Tanja, de oprichtster en het brein achter Kayasieraden vertelt op haar website over zichzelf en de webshop:
“Ik ken bijna geen enkele vrouw die niet van sieraden houdt, en vooral kleine dametjes houden van alles wat blinkt! Zo ook mijn dochters Kaya en Sanne. Dagelijks wordt mijn sieradenkistje geplunderd omdat ze er net zo uit willen zien als mama. Voor een feestje wilde mijn dochter Kaya dus hetzelfde sieraad als mama. Haar quote: ‘dan kan iedereen zien dat we bij elkaar horen’. Aan deze oproep wilde ik natuurlijk gehoor geven. Écht alle winkels afgezocht naar zo’n sieradenset, maar nergens te vinden!”

Tanja vond dit een groot gemis en trok zelf de stoute schoenen aan en besloot om een eigen bedrijf te starten. Het moest een sieradenbedrijf voor moeders en dochters worden. Na een lange periode van voorbereiden is de wens van Tanja in vervulling gegaan. Voor haar webshop Kayasieraden.nl ontwikkelt Tanja sieraden voor elke smaak. Je vindt hier verschillende soorten armbandjes en kettingen. Van veertjes tot edelsteentjes. Van hartjes, roosjes tot een mooi sleuteltje. Er is echt keuze genoeg. Zo zijn er mooie armbandjes voor de moeders die meer van de simpelere sieraden houden, maar ook heel mooie waar wel veel tierelantijntjes aan zitten. Mooi neutraal van kleur maar ook met iets uitbundigere kleuren.

Je hebt al een mooie moeder & dochter armbandenset voor € 17,90. De kettingen zijn al te verkrijgen vanaf een mooie prijs van € 28,95. Het is dus zeker de moeite waard om eens op deze website te kijken. Natuurlijk kun je bij Kayasieraden ook terecht voor andere sieraden. Zo verkopen ze daarnaast heel mooie vintage en retrosieraden. Ook voor leuke en lieve babyarmbandjes moet je bij hen zijn.

Tijdens de voorbereidingsperiode van haar bedrijf kwam Tanja in contact met Eduki, een erkende stichting die ervoor zorgt dat kansarme kinderen in Gambia naar school kunnen. Als moeder van drie kinderen weet zij immers hoe belangrijk het voor ieder kind is om educatie te krijgen. Met dit in gedachte wilde Tanja graag een bijdrage leveren en besloot zij daarom om per verkochte sieraad een bedrag te doneren zodat een kind in Gambia één week naar school kan. Onderhand zijn er al drie kindjes die dankzij de donaties van Kayasieraden.nl fulltime naar school kunnen. Hoe mooi is dat. Iedereen blij, mama en dochter een heel mooi sieraad met een heel mooi doel erachter.

“Mijn droom? Prachtige sieraden ontwikkelen én een schooltje vol kinderen!” Aldus Tanja, eigenares van Kayasieraden.nl

WINNEN! WINNEN ! WINNEN

Om je kennis te laten maken met de sieraden van Kayasieraden mag Mommyonline wel drie setjes moeder/dochter-kettingen weggeven. Prachtige set van twee samengesmolten hartjes. De hanger bestaat uit een groot hartje (als symbool voor jou) en een klein hartje (als symbool voor je dochter) die met elkaar verweven zijn. Supercute!
Wil je ook kans maken op deze prachtige ketting voor jou en jouw dochter? Laat hieronder weten dat je graag kans maakt. Like de facebook pagina van Mommyonline en dat van Kayasieraden en deel deze winactie.

Actie loopt van maandag 24 september tot en met maandag 15 oktober 2012

23 thoughts on “Winnen: KAYA, little things mean a lot

 1. ik heb een echt meisjemeisje dochter van bijna 4 jaar. en ik zou het een heel mooi cadeau vinden om haar deze mooie ketting voor haar verjaardag te geven. zelf ben ik 6 weken na haar jarig en zou het natuurlijk voor mijzelf dan en heel mooi geschenk vinden om dezelfde ketting te mogen dragen als mijn mooie dochter!
  ik vind het een heel mooi initiatief en zeker hele mooie sieraden!

 2. Echt een schitterende winactie!Ik maak heel graag kans,om samen eenschitterend sieraad te mogen dragen met een mooie betekenis.

 3. Ik vind dit een heel erg mooie actie, ik doe graag mee! Ik ben 16 jaar geleden in Gambia geweest, bij een school die destijds gebouwd werd, en ik heb gezien hoe ongelofelijk enthousiast de mensen daar waren, heel veel succes hiermee!

 4. Super leuk deze winactie! wij doen ook graag mee.
  Ik zou deze ketting graag kado willen doen aan mijn lieve zus die na jaren lang geprobeerd te hebben zwanger teworden eindelijk haar prinsesje kreeg. Iniddels is mijn nichtje driejaar en deze moederen dochter ketting zou een leuk verrassing voor beide zijn.

 5. ik vindt het een bijzondere mooie actie waar ik graag aan mee doe om samen met mijn moeder dezelfde ketting te mogen dragen is zo speciaal

 6. Wat een prachtig ketting voor moeder en kind. Deze zou ik graag willen winnen voor mijn dochtertje en ik. Super dat de mogelijkheid bestaat om een losse dochter ketting bij te bestellen. Ik heb drie dochters en dan kunnen we met z’n vieren hetzelfde ketting dragen, Leuk!

 7. Wat een geweldig leuk idee zeg. Ik doe graag mee met de actie en zou mijn dochter en mezelf willen verwennen met een sierraad van Kaya. Little things do mean a lot…. the mean the world.

 8. Wat leuk!! Mijn meiske is net zo dol op sieraden als ik! Ik deel het graag verder #jezoumaarwinnen

 9. Wat een super gave actie, hier zou je mij, maar vooral ook mijn dochter heel blij mee maken!
  dus we duimen en hopen om bij de winnaars te zitten!

 10. Wat een te gekke actie 🙂 dit zouden mijn oudste dochter (Isa van 5 jaar) en ik echt helemaal TE GEK vinden!! We lijken erg op elkaar, zijn stapelgek op elkaar en dat mag iedereen weten 🙂 het zou echt fantastisch zijn!!!

 11. Wat een leuke actie! Zo’n ringetje zal altijd wat speciaals blijven voor zo’n kleine meid. Ik doe graag mee!

 12. Een zeer bijzondere winactie. Ik doe graag mee voor mij en mijn kleine meid

 13. Dat zou ik super leuk vinden om dezelfde ketting te dragen als mijn dochter met een hart samen gesmolten. Ik zou daar mijn dochter echt mee verrassen. ik doe dan ook erg graag mee

 14. Ik doe graag mee. Nu mijn dochter ouder word zie ik dat we steeds meer dingen hebben die overeenkomen met elkaar. Sieraden, make up, kleding, schoenen, tassen en ga maar door. Wat zou het geweldig zijn als we allebei hetzelfde sieraad zouden dragen met zo’n fijne betekenis.

 15. Eindelijk de drie gelukkig winnaars:
  Cindy
  Indy
  Patricia

  Alle drie van harte gefeliciteerd! Er zal via de mail contact met jullie opgenomen worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top