Je bent hier
Home > Headlines > Review: ‘Een Gi-Ga-Gantisch Avontuur!’

Review: ‘Een Gi-Ga-Gantisch Avontuur!’

Onlangs ben ik met mijn dochter van 4 ½ jaar naar de nieuwe musical van De Sprookjesboom geweest, ‘Een Gi-Ga-Gantisch Avontuur!’. Momenteel loopt de try-out periode nog, de premiere is op 30 september. Het is een volledig nieuw avontuur wat volgt op de eerste musical met de houthakker. Toch kan je prima het verhaal volgen zonder de eerste musical gezien te hebben.

Het verhaal
Nadat de houthakker het huisje van Heks heeft vernield door een grote dikke boom om te hakken en die op het huisje te laten vallen, woont Heks in een tentje in het bos. En als oude dame is dat nou niet echt comfortabel. Samen met Wolf bedenkt ze een plan om iemand zo gek te krijgen dat hij haar huisje opnieuw opbouwt. Ondertussen is Klein Duimpje het klein zijn helemaal zat en wenst vurig dat hij groot is. Als Wolf dit verneemt, lokt hij samen met Heks Klein Duimpje in het plan: Klein Duimpje wordt groot en als tegenprestatie moet hij het huisje van Heks herbouwen.

Maar al vrij snel loopt Klein Duimpje (die niet meer klein is) tegen problemen op: hij heeft nog nooit een huis gebouwd en groot zijn is toch eigenlijk ook niet alles …

Met grotendeels dezelfde cast uit de eerste musical is het Efteling Theater erin geslaagd een nieuw avontuur op de planken te brengen met alle bewoners van het Sprookjesbos. Wie de eerste musical heeft gezien, verwacht in eerste instantie niet dat dit overtroffen kan worden, maar daarin is cast en crew prima geslaagd! Een avontuur wat de hele kleintjes tot de wat groteren zal boeien. Voor de volwassenen is een flinke dosis humor aanwezig en samen met een nieuwe en oude bekende liedjes is een succesvol uitje gegarandeerd!!

Sprookjesboom de Musical is vooral geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Voor meer informatie, klik hier

Geschrven door: Linda & Isabelle Verkerk

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top