Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Swatches Trind Caring Color najaarscollectie

Swatches Trind Caring Color najaarscollectie

Langzaam maar zeker gaan we richting de koude dagen. Dit kun je niet alleen maar aan het weer zien maar zeker ook aan het aanbod van winkels. De zomerproducten gaan eruit en de winterspullen komen ervoor in de plaats. Van het koude en regenachtige weer word ik niet vrolijk maar daarentegen zijn wat mij betreft de nieuwe collecties die overal tevoorschijn komen een prima goedmakertje.

Het kleurenpalet in de modewereld is rijk en warm dit najaar. Maar ook de toepassing van glanslagen en glansdraad in zilver of goud komen terug. Dit najaar mogen kleuren een beetje botsen en wringen, dat maakt het volgens Trind spannend. Dit is dan ook het uitgangspunt bij het samenstellen van haar Limited Edition Caring Color najaarscollectie. Trind heeft diverse kleurentrends uit het kleurenpalet van de herfst/wintercollectie 2012 terug laten komen. Met de vier nieuwe Trind Limited Edition najaarskleuren ‘golden bronze’, ‘champagne silver’, ‘petrol blue’ en ‘vintage pink’ sluit zij aan bij de tinten van de glim-en-glans-trend, de populariteit van ‘blauw’ en kleurinvloeden uit de natuur.

Vier prachtige najaarskleuren die naast de huidige 24 reguliere Caring Colors verschijnen. Het fijne aan de Trind Caring Color is dat het je nagels niet alleen een prachtige kleur geeft maar er ook voor zorgt dat je nagels mooi en in optimale conditie blijft. Dit is mede te danken aan de uitgebalanceerde mix van ingrediënten.

Het eerste kleurtje uit deze najaarscollectie is de 150 golden bronze. Golden bronze is een lak met veel glitters en zeer geschikt voor de feestdagen die eraan zitten te komen. Het kleurtje is niet echt goudkleurig maar meer bronsachtig. Deze lak heeft op zijn minst twee laagjes nodig en heeft een metallic finish.

Dan hebben we de 151 champagne silver, een aparte, zilverkleurige lak met een groenige ondertoon. Ook dit kleurtje heeft een metallic finish en minstens twee laagjes nodig.

Door de belangrijke invloed van blauw in de modewereld mocht deze kleur niet ontbreken. Deze donkerblauwe 152 Petrol blue heeft een creamy finish en is lekker ‘simpel’. Zowel Vintage pink als Petrol blue dekken met één laagje behoorlijk goed.

153 Vintage pink laat me met zijn roodbruine kleur zeker aan de herfst denken. Deze prachtige warme kleur met een creamy finish voert je zo mee naar een bosrijke omgeving waar je heerlijk kunt wegdromen. Vintage Pink behoort dan ook tot mijn favoriet.

De Trind Limited Edition Caring Colors najaarscollectie is voor € 9,95 in een 9 ml-fles bij de bekende verkooppunten verkrijgbaar. Zie voor meer info trind.com

Wat vind je van dit viertal?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “Swatches Trind Caring Color najaarscollectie

  1. ik ben niet zo gecharmeerd van de blauwe. maar de rest van de kleuren vind ik erg mooi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top