Je bent hier
Home > Baby & Kind > Foto Verslag | Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden 

Foto Verslag | Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden 

Ik ben dol op de kerstperiode en wat mij betreft kan het maar niet snel genoeg kerst zijn. Het samen optuigen van de kerstboom en het huis in z’n geheel kerstproof maken zijn bezigheden dat mijn kerstgevoel enorm laat stijgen. Maar daarnaast zorgt een bezoek aan Disney On Ice voor het magische gevoel dat kerst nu niet al te lang meer op zich zal laten wachten. Disney On Ice is het jaarlijkse terugkerende gezinsuitje waar wij lang van te voren naar toe leven en inmiddels als een soort traditie kunnen beschouwen. Afgelopen vrijdag was het wederom zover, wij bezochten de show en in dit artikel deel ik mijn ervaring en foto’s met jou…

Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden 

Disney On Ice neemt je mee in de betoverende wereld van Disney magie, en dat live op het ijs! Beleef een spannend avontuur met Buzz LightyearWoody, Jessie en de hele bende van Toy Story als zij ontsnappen uit handen van de onstuimige peuters van het kinderdagverblijf. Van wielen tot golven, van een ijzig wonderland tot de sterren en daar voorbij, de favoriete Disney-momenten van je hele familie komen tot leven in Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden.

Duik in het avontuur met Ariël, diep in de zee, en reis mee naar het koninkrijk van De Kleine Zeemeermin.

Voel de spanning als Bliksem McQueen, Takel en de ploeg van Disney/Pixar’s Cars over het ijs scheuren en supersnelle stunts uithalen. 

En ga mee naar de winterse wereld van Arendelle met de zusjes Anna en Elsa en de vrienden Olaf en Kristoff uit Disney’s Frozen als zij ontdekken hoe ware liefde een koninkrijk kan redden. 

Disney On Ice is een schaatsspektakel vol vuurwerk, rook en lichtshows. Het was wederom een betoverende avond vol magie en vermaak. Superleuk dat het team van Cars dit jaar ook op het ijs te vinden zijn. Zoals te verwachten wordt Frozen door het publiek geweldig ontvangen en zingt het publiek gezellig mee met de inmiddels bekende Frozenliedjes. En de hilarische sneeuwpop Olaf blijft grote favoriet! Ik blijf het zeggen; Disney On Ice is een beleving dat je toch echt eens meegemaakt moet hebben. Zelfs jaarlijks de show bijwonen zal zeker niet gaan vervelen.

Betoverende Werelden komt van 15 t/m 30 december naar Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Kijk voor meer info. op DisneyOnIce.nl. Shows zijn Nederlandse gesproken | Tickets vanaf €18,

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Foto Verslag | Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top