Je bent hier
Home > Baby & Kind > Fashion Kids | Little Miss Janet

Fashion Kids | Little Miss Janet

Ook kleine lady’s hebben een eigen smaak en willen steeds vaker hun outfit zelf samenstellen. En waarom zou dat een probleem moeten zijn? Gewoon laten doen en ondersteunen waar nodig is; vinden wij. In deze rubriek geven we jou een kijkje in de wereld van onze minifashionista’s. Met hun outfits laten  onze minifashionista’s zien dat er fashionable uitzien niet (altijd) duur hoeft te zijn. 

De temperatuur stijgt en ook onze mini fashionista’s zijn blij dat de dikke winterjassen en truien weer opgeborgen kunnen worden. Little Miss Janet is dol op het warme weer en super – blij dat zij is dat ze weer volop jurken en rokjes kan dragen. Ze laat dan ook graag haar outfit zien. janet 2 janet janet 3 janet 4Vest: Esprit
Schoenen:  H&M

Little Miss Janet is vijf jaar en is dol op haar kleine broertje. Ze is een opgewekt en vrolijk dame dat er altijd goed uit wilt zien. En zoals vele dames van haar leeftijd is ze dol op jurken en rokken. 

Vind jouw dochtertje/zoontje het ook zo leuk om zijn/haar outfit te showen? Stuur ons een mailtje via info(at)mommyonline.nl en je ziet hem/haar voorbij komen in deze rubriek!

Nog meer Fashion Kids?
Little Miss Faith
Little Miss Precious 
Little Miss Gorgeous 

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Fashion Kids | Little Miss Janet

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top