Je bent hier
Home > Baby & Kind > Fashion Kids | Little Miss Faith

Fashion Kids | Little Miss Faith

Ook kleine lady’s hebben een eigen smaak en willen steeds vaker hun outfit zelf samenstellen. En waarom zou dat een probleem moeten zijn? Gewoon laten doen en ondersteunen waar nodig is; vinden wij. In deze rubriek geven we jou een kijkje in de wereld van onze minifashionista’s. Met hun outfits laten  onze minifashionista’s zien dat er fashionable uitzien niet (altijd) duur hoeft te zijn. 

Op deze tweede zondag van november laat de vierjarige Little Miss Faith een van haar favoriete outfit zien. Dat de kleur blauw ook enorm adoreble bij minifashionista’s staat bewijst zij met dit outfit. En super – blij dat zij is met haar nieuwe schoenen.
Little Miss faithLittle Miss faith 2Little Miss faith 3Little Miss faith 4 Little Miss faith 5

Top: Mexx
Rok: H&M
Leggin: Primark
Schoenen:  lelliKelly

Little Miss Faith is vier jaar en is een ware fashion lover. Dit kleine dame kun je het gelukkigst maken met een rok en van broeken moet zij niets van hebben. 

Vind jouw dochtertje/zoontje het ook zo leuk om zijn/haar outfit te showen? Stuur ons een mailtje via info(at)mommyonline.nl en je ziet hem/haar voorbij komen in deze rubriek!

Nog meer Fashion Kids?
Little Miss Precious 
Little Miss Gorgeous 

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Fashion Kids | Little Miss Faith

  1. Wow super leuk outfit en mooi foto’s dankjewel Nicky, eigenlijk ben ik al beetje ongeduldig om te wachten hahahaha, de volgende outfit van haar staan klaar voor de volgende sessie hahah, maar trouwens little miss Faith is nog 4 jaar, in december pas 5 jaar. Klaar voor de volgende outfit lijkt me leuk als alle meiden met zn allen foto’s maken. groet,
    Natalie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top