Je bent hier
Home > Baby & Kind > Fashion Kids | Little Miss Gorgeous

Fashion Kids | Little Miss Gorgeous

Ook kleine lady’s hebben een eigen smaak en willen steeds vaker hun outfit zelf samenstellen. En waarom zou dat een probleem moeten zijn? Gewoon laten doen en ondersteunen waar nodig is; vinden wij. In deze rubriek geven we jou een kijkje in de wereld van onze minifashionista’s. Met hun outfits laten  onze minifashionista’s zien dat er fashionable uitzien niet (altijd) duur hoeft te zijn.

Iedere zondag laat een van onze adorable miss haar outfit zien om ons te inspireren. Na het aftrap van Little miss Precious is vandaag de buurt aan de vierjarige Little miss Gorgeous.Little Miss Gorgeous Little Miss Gorgeous 2 Little Miss Gorgeous 4 Little Miss Gorgeous 3

Top: Wibra
Broek: Kiki&Koko
Handtas: Primark
Schoenen:  Van haren
Armband: Wibra
Haarband: Wibra
Zonnebril: CoolCat

Ondanks haar jonge leeftijd van vier jaar heeft deze modebewuste mini miss een goede smaak voor mode. Als het jongere zusje van Little miss Precious heeft deze mini-fashionista een goede voorbeeld aan haar grote zus. Little miss Gorgeous is dol op roze en dat zul je vaak genoeg aan haar kleding terugzien!

Vind jouw dochtertje/zoontje het ook zo leuk om zijn/haar outfit te showen? Stuur ons een mailtje via info(at)mommyonline.nl en je ziet hem/haar voorbij komen in deze rubriek!

Nog meer Fashion Kids?
Little Miss Precious 

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

6 thoughts on “Fashion Kids | Little Miss Gorgeous

  1. Heel erg leuk… staat haar mooi, en zij is ook photogenic , wie weet in de toekomst Dessy word fotomodel xxxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top