Je bent hier
Home > Baby & Kind > Baby > Etos Vernieuwde Babyverzorgingslijn

Etos Vernieuwde Babyverzorgingslijn

Je hebt ze wellicht al in de winkels zien liggen, sinds einde augustus heeft Etos namelijk een vernieuwde babyverzorgingslijn in de schappen liggen. Niet alleen de inhoud van de producten zijn verbeterd maar ook aan de verpakking is gedacht.

Voor het tere huidje van jouw baby wil je vanzelfsprekend alleen het allerbeste. Etos speelt hier op in door hun babyverzorgingslijn met alleen plantaardige oliën en verzachtend katoenextract te vernieuwen. Daarnaast heeft de verpakking een vrolijke, muzikale touch meegekregen. Op de voorzijde van elke verpakking staan de eerste regels van verschillende kinderliedjes om jou of de trotse papa te inspireren met de kleine te zingen. Zo wordt het verzorgingsritueel met jouw baby extra leuk!

De babyverzorgingsproducten van Etos zijn dusdanig verbeterd waardoor ze nog milder zijn voor de gevoelige babyhuid. Ingrediënten die zouden kunnen irriteren zijn achterwege gelaten en vervangen door super milde alternatieven. Zo kun je met een veilig gevoel de huid van je baby verzorgen.etos-babyverzorgingslijn-1De Etos Babyverzorgingslijn bevat 21 verschillende producten – van douche en bad tot huidverzorging en washandjes – en zijn allemaal zo samengesteld om het maximale uit het verzorgingsritueel te halen zonder de balans van de babyhuid te verstoren. Uiteraard voor de aantrekkelijke prijs die je van Etos gewend bent. etos-babyverzorgingslijn-2etos-babyverzorgingslijn-3etos-babyverzorgingslijn-4etos-babyverzorgingslijn-5etos-babyverzorgingslijn-6etos-babyverzorgingslijn-7etos-babyverzorgingslijn-8etos-babyverzorgingslijn-9

Wil jij zelf de babyverzorgingsproducten van Etos uitproberen? Laat hieronder een berichtje achter en wie weet kun jij voor ons onderstaande drie producten testen. etos-babyverzorgingslijn-0

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Etos Vernieuwde Babyverzorgingslijn

  1. Voor mijn zoontje (nu 6,5 maand) heb ik de producten van petit&jolie gebruikt. Alles is nu bijna op dus dat lijkt me een perfecte reden op producten van deze nieuwe lijn van Etos te proberen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top