Je bent hier
Home > Baby & Kind > Baby > Kraamcadeau Tips | Zeeman Mijlpaalkaarten

Kraamcadeau Tips | Zeeman Mijlpaalkaarten

Ben jij net als vele mommy’s (to be) fan van de hippe mijlpaalkaarten om de ontwikkeling van jouw baby bij te houden en op de foto te zetten? Dan heeft Zeeman goed nieuws! Zeeman introduceer een absolute musthave in het eerste jaar van je baby. Met de mijlpaalkaarten van Zeeman zet  je elke mijlpaal van je kindje op de foto met een bijbehorende mijlpaalkaart. 

zeeman-mijlpaalkaarten-2Baby’s eerste keer..
Mijlpalen zijn bijzondere momenten voor ouders van baby’s. In het eerste jaar ontwikkeld een kindje zich zo snel, dat het bijna niet bij te houden is. Met de unieke mijlpaalkaarten kun je elke ontwikkeling, elk bijzondere moment op een leuke manier vastleggen.

zeeman-mijlpaalkaarten-3De kaarten zijn voorzien van geweldige ontwerpen, die ook gebruikt worden in de newborn-collectie, en prachtige spreuken zoals; my first christmas, i’m 1 year…

Pak het fototoestel, leg een kaart naast de kleine en leg die bijzondere mijlpalen vast!

De Zeeman Mijlpaalkaartenset welk uit 32 kaartenbestaat koop je al voor € 3,99.

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Kraamcadeau Tips | Zeeman Mijlpaalkaarten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top