Je bent hier
Home > Baby & Kind > Dit is dochterlief haar nieuwste knuffeldier aanwinst + Winactie

Dit is dochterlief haar nieuwste knuffeldier aanwinst + Winactie

Dochterlief haar nieuwste knuffeldier aanwinst

Kinderen houden van knuffeldieren. Een zachte knuffelvriendje om lekker mee te knuffelen en zich aan te hechten. Voor een kindje is dat heel fijn. Een favoriete knuffel kan namelijk het gevoel van veiligheid en geborgenheid bieden. Maar ook is een knuffelvriendje in staat om te troosten. Van mijn zes nakomelingen is mijn jongste telg het meest dol op knuffeldieren. Zij is een echte knuffelkindje. Knuffelen met haar eigen knuffelvriendjes doet baby girl al te graag maar ook heeft zij genoeg liefde om aan het favoriete knuffel van grote zus te geven. Een knuffelgiraf met de naam Raffie. Voor een lange tijd is Raffie in huize Mommyonline het enige knuffelgiraf geweest. Maar hier is sinds kort verandering in gekomen. Lees gauw verder en maak kennis met baby girl haar nieuwste knuffel aanwinst.

Pakketjes ontvangen is leuk maar het uitpakken ervan is uiteraard nog leuker. Ook baby girl is het hier met mij eens. Met het uitpakken van pakketjes helpt zij graag mee. Maar helaas voor haar zijn de meeste pakketjes dat binnenkomen voor mama bestemd. Extra leuk is het dan ook wanneer de inhoud van een pakket voor haar is. En dat gebeurde afgelopen week. Samen maakten wij de doos open en wat er toen tevoorschijn kwam toverde een lach op mijn kleine meid haar gezicht. Met het cellofaan nog erom heen gaf ze Sophie de giraf in pluche uitvoering een dikke knuffel. En zo ontstond er een nieuw vriendschap.

Knuffelgiraf Sophie noemt baby girl ook Raffie, wat inhoud dat we een tweetal knuffeldieren hebben met hetzelfde naam. Leuk natuurlijk maar dit zorgt ook weer voor de nodige verwarring in huize Mommyonline. Maar goed… baby girl is met haar nieuwste knuffel aanwinst erg blij en dat is wat echt telt. En niet enkel baby girl maar ook haar oudere zus knuffelt graag met ‘Raffie 2.0’.

Enthousiast over Sophie de giraf in pluche uitvoering zijn wij zeker. En dat maakt het extra leuk om een van jullie, of beter gezegd: een kindje, met een eigen Sophie te verblijden. Sophie de giraf is er in drie verschillende maten: mini, midi en maxi. Dochterlief heeft de maxi uitvoering en namens kleinegiraf.nl mogen wij een midi weggeven. Hoe leuk is dat?

Maak kans op een Sophie de giraf pluche in de maat midi!

Ook jouw kindje zal eindeloos met Sophie de giraf in pluche willen knuffelen. Doe vooral mee met deze winactie en wie weet komt heel binnenkort een Sophie de giraf midi jullie kant op. En om kans te maken hoef je ons hieronder te laten weten dat je meedoet . En @kleinegiraf en @Mommyonline via Instagram te volgen. Zo simpel is het!

Over Sophie de giraf knuffel midi

Een ultrazachte knuffel van Sophie de giraf om lekker mee te knuffelen! De knuffel is 20 cm hoog en heeft een schattig groen sjaaltje en drie gekleurde labels om aan te raken. Leuk! Dankzij de zware poten kan de knuffel zitten en op vier poten staan. Machine wasbaar op 30 graden. Geschikt vanaf 0 maanden.

Laat ook Sophie de giraf het hart van jouw kindje veroveren!

Meedoen met deze Sophie de giraf winactie kan tot en met woensdag 10 maart 2021! De winnaar maken we op donderdag 4 maart voor 22:00 uur bekend, middels een mailtje. Let er dus goed op dat je een correct mailadres invult wanneer je een reactie achterlaat. De gewonnen knuffel zal door kleinegiraf.nl opgestuurd worden.

Succes allemaal!

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

8 thoughts on “Dit is dochterlief haar nieuwste knuffeldier aanwinst + Winactie

  1. Wat leuk! Wij doen graag mee.. Ik volg je al op instagram en kleinegiraf zal ik ook gaan volgen

  2. Super leuk, ik doe graag mee voor ons derde kindje. Een ondernemend meisje van 1,5 jaar die ook gek is op knuffels en poppen. Ze pikt regelmatig knuffels van haar broer en/of zus in 😉.
    Mommyonline volg ik al langer op Instagram en vanaf nu natuurlijk ook kleinegiraf! 🦒✅
    🤞🏻

  3. How Cute! Daar word je toch vrolijk van. Ik loot mee voor mijn lieve kleine nichtje.

  4. Ahhhh wat leeeeukk!
    Wij doen heeel graag mee! Logan is dol op dieren en heeft dan ook een jungle kamer. Daar zou deze lieve knuffel super bij passen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top