Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Deze jurkjes staan op mijn fashion wishlist

Deze jurkjes staan op mijn fashion wishlist

Jurken en ik gaan in hoofdregel niet samen. Bij anderen vind ik ze in het algemeen erg leuk staan maar zelf draag ik ze niet al te graag. Het is vooral gevoelsmatig maar in jurken voel ik mij niet geheel op mijn gemak. Althans niet zoals ik mij in (spijker)broeken voel. Desalniettemin maakte ik vorige jaar wel de stap om uit mijn comfortzone te stappen en voor jurken te shoppen. In mijn artikel ‘Uit mijn comfortzone stappen en voor jurken shoppen‘ vertel ik er meer over. Ik slaagde erin om een viertal jurkjes te kopen waarin ik mij goed bij voel. En sindsdien ben ik steeds meer en meer in jurkjes geïnteresseerd. Vandaag laat ik zien welke jurkjes op het moment op mijn fashion wishlist staan. Kijk je gezellig mee?

Steeds vaker kies ik een jurkje boven een broek en dat bevalt me tot nu toe prima. Jurken draag ik nog steeds standaard met panty eronder maar wie weet komt ook hier gauw verandering in. Dan kan ik nog verder uit mijn comfort-zone treden en jurken met blote benen dragen. Maar voor nu vind ik het zo wel prima.

1) missyempire.com belted dress €27.37
2) Zara tuniek met ceintuurdetail €19.99
3) asos.com shirt dress €43,99
4) missyempire.com Belted Blazer Dress €28.23
5) shein.com zwart & wit gestreept jurk €17.00

Dat was ‘m! Wat vindt jij van deze jurken?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Deze jurkjes staan op mijn fashion wishlist

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top