Je bent hier
Home > Baby & Kind > Movie Sunday | De Smurfen en het Verloren Dorp + Winactie

Movie Sunday | De Smurfen en het Verloren Dorp + Winactie

De Smurfen en het verloren dorp neemt ons mee in een nieuw avontuur van de smurfen die, zoals we inmiddels wel gewend zijn, alles doen om uit handen van de kwaadaardige tovenaar Gargamel te blijven. Gargamel die zoals altijd het kwaadaardige plan heeft om alle smurfen te vangen en de magie uit hen te halen en tenslotte te gebruiken om de meest krachtige tovenaar in de wereld te worden.

Deze volledig geanimeerde film begint in het smurfendorp waar wij kennismaken met de verschillende smurfen en hun eigenschappen/talenten. Iedere smurf heeft een bijzonder talent dat bij hem past maar als enige meisje in een dorp vol jongens is het Smurfin nog steeds niet gelukt om een talent dat bij haar past te vinden.

Wanneer een viertal smurfen, waaronder Smurfin, in het bos gaan smurfboarden worden ze door Gargamel ontdekt, die vervolgens zijn adelaar Monty eropaf stuurt om de smurfen te vangen. Spelend in het bos loopt Smurfin tegen een onbekende smurf aan maar wanneer deze wegrent verliest het zijn muts. Smurfin die vol bewondering de muts oppakt wordt door Monty gevangen genomen en naar Gargamel gebracht. Het andere drietal gaat erachteraan. Wanneer Gargamel dankzij de muts erachter komt dat er een heel ander smurfendorp bestaat besluit hij om het te gaan zoeken. Hij stelt een mysterieuze kaart samen die naar het Verloren Dorp leidt die door de smurfen bij ontsnapping wordt overgenomen. Zij besluiten op hun beurt om het onbekende dorp te gaan zoeken om de inwonende smurfen voor Gargamel te waarschuwen. Dit leidt ertoe dat zowel Gargamel en zijn twee hulpjes (kat en adelaar) als het viertal smurfen (Smurfin, Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf) koers zetten naar het mysterieus smurfendorp. Dit levert een spannende race vol actie en gevaar, door het Verboden Bos vol met magische wezens. De Smurfen hopen het geheimzinnige Verloren Dorp te vinden vóór de kwade tovenaar Gargamel dat doet. Hun zoektocht leidt tot de ontdekking van het grootste geheim in Smurf’s geschiedenis!


De Smurfen en het verloren dorp is een vermakelijke familiefilm waar mijn kids enorm van genoten hebben. De film is voor de kids goed te volgen en de personages zijn leuk overgebracht. Het bevat naast vele grappige momenten ook enkele verdrietige scènes. De 90 minuten die de film duurt vliegen zo voorbij. Een leuke film voor alle leeftijden en zeker een aanrader!

***Winnen***

Zoals velen van jullie weten besteed ik enkel aandacht aan films waar ik enthousiast over ben. En omdat zowel ikzelf als mijn kids van deze film genoten hebben, heb ik drie exemplaren kunnen regelen om weg te geven. Mommyonline geeft 3x De Smurfen en het Verloren Dorp weg! Kans maken?

Vertel ons hieronder welke smurf bij jouw kind(eren) favoriet is/zijn en waarom. Let erop dat je een geldig e-mailadres invult!

Je maakt extra kans wanneer je Mommyonline via Facebook en Instagram volgt.

De winactie loopt tot en met zondag 1 oktober 2017. Op maandag 2 oktober 2017 zullen de 3 winnaars een mailtje ontvangen.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

33 thoughts on “Movie Sunday | De Smurfen en het Verloren Dorp + Winactie

 1. Dochter kiest unaniem voor Smurfin. Omdat ze mooi lief en eerlijk is.
  En ach, ik die werkzaam ben in het speciaal onderwijs, zou graag een weekend op klungelsmurf passen.
  Nu de dagen weer kouder worden mag zo af en toe de tv aan voor een gezellige film.
  En wie weet is dat deze gave film!!
  Groetjes Helma

 2. Potige smurf??
  Hij is heel sterk en dat ben ik ook, bijna net zo sterk: alsdus mijn zoontje

 3. Dat is Smufin…dochterlief gaat soms zelfs voor de spiegel staan, haar haren kammen, net als smurfin! Blonde lokken over haar schouder. Volg je ook via fb en insta

 4. Smurfin is toch echt de mooiste en leukste volgens mijn dochter Sara! Ik zou haar graag verrassen met zo’n mooie dvd.

 5. Smurfen is de favoriet van onze dochter omdat ze een jurkje en pumps draagt. Ze houdt zelf ook van jurkjes en ‘sloft’ ook op de pumps van mama rond wanneer ze de kans heeft… ?

 6. Onze dochter is een echt “meisje-meisje”. Haar voorkeur gaat dus uit naar Smurfin

 7. Smurfin vinden onze meiden beslist het allerleukst van alle smurfen 🙂 ! En zelf heb ik ook wel respect voor haar, ze houdt het toch al heel wat jaren vol als enige dame tussen zoveel mannen, waaronder eentje die behoorlijk klunzig is, een die altijd en overal in slaap valt en een die om de haverklap een zogenaamd cadeau in je gezicht laat ontploffen! Ik doe het haar niet na, tis een doorzetter en een echt topper 😉 en wij gaan duimen hoor, zijn super benieuwd naar deze nieuwste film!!

 8. Volgens mijn zoontje grote smurf want die weet het meest en ziet er anders uit. Zit wat in 😉

 9. Smurfin is hier favoriet bij mijn dochtertje Isa. Maar Smulsmurf vind ze ook heel leuk. Omdat die lekker dingen maakt

 10. Wij noemen onze dochter al voordat ze geboren was Smurf. Bij haar is smurfin erg geliefd omdat ze zulk mooi haar heeft.

 11. Moppersmurf, omdat mijn zoontje mij zo noemt wanneer ik een beetje sikkeneurig ben.

 12. Lol smurf omdat mijn zoontje ook wel eens grapjes uithaalt maar niet altijd lukt net zoals wat bij lol smurf ook aan de hand is.

 13. Muzieksmurf, omdat voor al onze kinderen muziek heel belangrijk en leuk is

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top