Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Roep jouw avontuurlijke kant op met Chloé Nomade eau de parfum

Roep jouw avontuurlijke kant op met Chloé Nomade eau de parfum

De nieuwste Chloé geur is Nomade eau de parfum: een chypre bloemige geur ontstaan uit inspiratie door vrijheid, verrassingen, verlangen naar open ruimtes en empowerment. Gecreëerd om de gedurfde, avontuurlijke kant van Chloe-vrouwen op te roepen. De geur is in 2018 uitgebracht en is volgens velen geen typische Chloé geur, zoals wij deze inmiddels kennen tenminste. Het streven was om Nomade ‘less floral and more “dirty” te maken dan de Chloé Signature. Of dit, naar mijn mening, gelukt is lees je in dit artikel.

Nomade is een parfum dat de ziel van het huis vat, zekerheid vermengt met vrijheid, trouw aan de vrouw die het belichaamt. Een geur die de contouren tekent van degene wiens bestemming zich op een oneindige reis opent en een nieuw universum kleurt. Een andere oogopslag op nieuwe perspectieven bezielen dit parfum en verlichten de vrouw op zoek naar belevingen’. Aldus Gaby Aghion, oprichtster van Chloé.

Topnoten: Mirabelle pruim, Bergamot, Citroen en Sinaasappel;
Hartnoten: Fresia, Jasmijn, Perzik en Roos;
Basisnoten: Eikenmos, Amberhout, Patchouli,Sandelhout en White Musk.

Met de komst van Nomade heeft Chloé duidelijk een andere weg in geslagen. Waar voorgaande Chloé geuren vooral bloemig, teder en vrouwelijk zijn, is Nomade meer aan de stoere kant. De geur heeft meer persoonlijkheid (het heeft meer te vertellen), kracht en pit meegekregen. Chloé Nomade schetst de contouren van een vrouw die door haar sterke persoonlijkheid en innerlijke kracht anders durft te zijn

Chloé Nomade flacon is een stoere weerspiegeling van het geur en bootst één van de klassieke tassen van het merk na – het Drew-model. De ronde O-vormige rondingen van de flacon straalt zachtheid, in tegenstelling tot de rechte lijnen van de hals. En het suède roze bandje voegt op haar beurt vrouwelijke detail aan het elegante ontwerp. De inhoud zelf heeft een passende blozend roze tint. En het gouden details maakt het geheel af. Je vindt het mooi of niet..

Chloé Nomade eau de parfum opent vrij sterk; een krachtig en pittig samensmelting van geurnoten die jou een  gevoel van zelfverzekerd moeten geven. De geur is absoluut aanwezig en lekker fris, wat mij enigszins aan parfums voor het ander geslacht doet denken. Dit krachtige opening en frisheid neemt grotendeels snel af. De geur ontwikkeld zich vervolgens in een meer subtiele geheel. Het laat dan haar bloemig zachtheid zien, maar echt bloemig zoals voorgaande Chloé geuren wordt het echter niet. De geur behoudt namelijk haar fris- en pittigheid maar dan wat meer ingetogen. Het is dan veel minder opdringerig als direct na het opspuiten het geval is. Chloé Nomade is een volwassen geur dat zeker niet met voorgaande Chloé geuren te vergelijken is. Het is een geur waar ik persoon echt aan moet wennen. Ik durf derhalve dan ook niet met zekerheid te zeggen of ik, naarmate ik de geur vaker gebruik, het zal leren waarderen. Ik heb mijn twijfels. Nomade is voor de avontuurlijk types gecreëerd en laat het nou net zo zijn dat ik geen avontuurlijke type ben. Hoe dan ook: Chloé Nomade is, zoals omschreven wordt, inderdaad een geur die anders durft te zijn. Favoriet zal dit geur bij mij echter niet zijn. Chloé Nomade blijft de hele dag hangen en bij sprayen hoeft in principe dan ook niet.

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top