Je bent hier
Home > Baby & Kind > L.O.L. Surprise! O.M.G.-fashionpop Swag

L.O.L. Surprise! O.M.G.-fashionpop Swag

Inmiddels zijn ze alweer een tijdje verkrijgbaar: de nieuwe L.O.L. Surprise! O.M.G.-fashionpoppen. En net als vele  L.O.L fans was middelste dochter helemaal wild toen zij het bestaan van deze Big Sisters poppen ontdekte. En uiteraard wilde zij het liefst alle vier poppen met hun slayende outfits in haar bezit hebben. Ze kreeg een exemplaar toegestuurd en wat is zij er wat blij mee. Lees gezellig mee en ontdek wat dochterlief van haar nieuwste speelmaatje vindt.

L.O.L. Surprise! O.M.G. Big Sisters

De L.O.L. Surprise! O.M.G. Big Sisters pakken alles grootser aan en stelen de show samen met hun immens populaire jongere zusjes. Ze hebben hun meest rockende outfits, bling-blingaccessoires, hipste haarstijlen en stoutste schoenen bij, die fans kunnen ontdekken in de gloednieuwe verpakking. Zoals de fans het gewend zijn, is het uitpakken ook deze keer een hele ervaring!  De 23 centimeter grote nieuwe L.O.L. Surprise! O.M.G.-poppen zijn vier nieuwe personages die geïnspireerd zijn op de favorieten uit de eerste serie van L.O.L. Surprise!.  In de eerste L.O.L. Surprise! O.M.G.-serie maken fans kennis met: Swag, de grote zus van M.C. Swag; Royal Bee, de grote zus van Queen Bee; Lady Diva, de grote zus van Diva; en Neonlicious, de grote zus van Neon QT. Deze Big Sisters willen niet spelen, ze willen DE SHOW STELEN!

Bij de O.M.G.-poppen draait alles rond fashion, en de bekende L.O.L. Surprise!-uitpakverrassingen hebben een nieuw jasje gekregen. Nu lijkt het wel alsof de poppen gaan winkelen in de meest stijlvolle shops! De nieuwe L.O.L. Surprise! O.M.G.-poppen is een doos die je omtovert tot een herbruikbare kleedkamer-speelset, waar de O.M.G.-pop haar outfits kan showen en haar modieuze accessoires kan rocken. Schuif de verpakking uit elkaar om het silhouet van de pop te ontdekken, haar biografie te lezen en natuurlijk ook de eerste set verrassingen te vinden! De hippe kleren zitten in nieuwe, recycleerbare verpakkingen die eruitzien als echte kledingtassen, hoedendozen, schoendozen enzovoort!  Als fans de verpakking verder openen, komen ze bij de ‘kleedkamer’, waar de pop in haar ondergoed vol spanning staat te wachten tot ze haar favoriete fashion mag aantrekken.  Elke pop heeft een originele, unieke volledige look, compleet met schoenen, accessoires en haarversiering!

In de doos van elke L.O.L. Surprise! O.M.G.-pop vinden fans 20 verrassingen – en zodra ze alle verrassingen hebben uitgepakt, kunnen ze de verpakkingen gebruiken als deel van de speelset.  Verzamel de vier L.O.L. Surprise! O.M.G. Fashion Dolls: Swag, Royal Bee, Lady Diva & Neonlicious.

L.O.L. Surprise! O.M.G.-fashionpop Swag

Vol enthousiasme heeft dochterlief haar L.O.L big sister pop uitgepakt. Ze heeft de modieuze Swag, de grote zus van M.C. Swag. Zoals alle andere big sister poppen komt Swag in een pashokje, deze is herbruikbaar,  met echte spiegel en met maar liefst 20 verrassingen. Zo heeft ze een complete rood/wit outfit, kousen en laarzen met hoge hakken. En maakt haar uber stoere rugtas deze outfit compleet. Met de meegeleverde poppenstandaard kan Swag haar outfit showen. Wat natuurlijk vooral opvalt bij Swag is haar prachtig dikke bos blonde haar met dunne vlechtjes. Hoe cool is ze!

Wat zowel dochterlief als ikzelf leuk aan deze big sister pop vinden is haar formaat. Daarnaast is ze van goede kwaliteit en is ze op de juiste plekken buigzaam: heupen, elleboog en pols kun je buigen.

Het uitpakken van deze L.o.L big sister pop alleen al was een klein feestje maar er werkelijk meespelen vind dochterlief natuurlijk vele malen leuker. Ik verwacht dat de L.O.L. Surprise! O.M.G.-fashionpoppen bij vele meiden op het verlanglijstje zal komen te staan. Want zeg nou zelf… welke l.o.l fan wilt nou niet zo’n big sister pop in haar collectie hebben? Dochterlief heeft ons alvast laten weten dat ze nog heel graag Queen Bee zou willen. Hopelijk stelt de kerstman haar hierin niet teleur 🙂

De L.O.L. Surprise! O.M.G.-fashionpoppen zijn apart verkrijgbaar en zijn in winkels over het hele land en online te koop voor een adviesprijs van € 34,99.

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top