Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Review | Chanel N°5 emulsie voor het lichaam

Review | Chanel N°5 emulsie voor het lichaam

Ik ben een groot geuren liefhebber en mijn collectie bevat dan ook aardig wat flacons. Binnen mijn geurencollectie vind je echter geen body lotions om bijbehorende geuren mee te versterken. Zonde want door naast een parfum bijvoorbeeld de bijbehorende body lotion te gebruiken kun je namelijk de geur versterken en zo langer van deze genieten. Dit wordt ook wel layering genoemd. Dus besloot ik onlangs om hier verandering in te brengen. Zo bestelde ik Chanel Coco Noir body lotion evenals Chanel N°5 body lotion. Over laatst genoemde vertel ik je graag meer over

Ik denk dat velen van ons de populaire geur Chanel N°5 wel kennen. Nou, als ik heel eerlijk ben moet ik bekennen dat het pas dit jaar is dat ik dit welbekende geur echt ontdek heb. En het was liefde op het eerste reuk. Coco Mademoiselle ken ik wel en daar ben ik ook al jaren groot fan van maar Chanel N°5 heb ik raar genoeg nooit geroken. Ergens heeft dit iets te maken met de hype dat rondom dit geurtje gecreëerd is. Maar ik moet zeggen: het is de hype meer dan waard want de geur is heerlijk. Omdat ik dus enorm van dit geurtje kan genieten bestelde ik de body lotion om de geur mee te versterken. En ook de body lotion ruikt heerlijk.

Chanel N°5 emulsie voor het lichaam

De emulsie voor het lichaam van N°5 in een matglazen flacon is verrijkt met een actieve werkstof van roos en jasmijn en legt 8 uur lang* een mild hydraterend laagje op de huid. Dankzij de Twist and Slide dop, een exclusief mechanisme van CHANEL, breng je de luchtige textuur eenvoudig en rijkelijk op het hele lichaam aan. Om de flacon te openen, draai je de dop voorzichtig tegen de wijzers van de klok in. Voor een milde, sensuele parfumering die de noten van N°5 perfect aanvult.

Chanel N°5 emulsie voor het lichaam is verrijkt met een actieve werkstof van roos en jasmijn en is gecreëerd om het bloemige boeket van N°5 op sensuele en zachte wijze te ervaren. En dat ervaren.. dat doe ik zekers. De body lotion is mild van geur, zacht en poederig. En uiteraard bloemig. De substantie van het product zelf is lichtroze van kleur, luchtig en dun en daarnaast is het zeer makkelijk uit te smeren. Het trekt lekker snel in de huid terwijl het een subtiele zijden laagje achterlaat. En de geur… gewoon heerlijk.

Op mijn huid blijft de geur uren waarneembaar. En in combinatie met de parfum kun je zelfs de volgende dag nog van de geur genieten. Zelf gebruik ik deze body lotion niet als een volwaardige crème maar gebruik ik het naast mijn dagelijkse body lotion. Chanel emulsie voor het lichaam smeer ik op bepaalde delen van mijn lichaam, zoals hals en armen, als tweede product. Dit product gebruik ik dan ook niet met de intentie dat het mijn huid zal verzorgen maar puur voor de geur.

In een flacon zit 200 ml aan product, ik schat dat ik hier enkele maanden van kan genieten. Ik gebruik het immers niet dagelijks. In het geval dat je de body lotion dagelijks voor het hele lichaam gebruik, zal deze denk ik na ruim een maandje wel aan vervanging toe zijn.

Deze Chanel N°5 emulsie voor het lichaam heeft een verkoopprijs van rond de € 56 en is zowel via het eigen site van dit merk als Douglas en Iciparis verkrijgbaar.

Chanel N°5 emulsie voor het lichaam is een luxe product en hier betaal je relatief ook veel voor. Of het haar geld waard is bepaal jij uiteraard helemaal zelf. Zelf wacht ik vrijwel altijd af op een goede actie.

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top