Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Laat je verleiden door Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense 

Laat je verleiden door Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense 

Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense

Dat geuren je stemming kunnen beïnvloeden en heel persoonlijk zijn, wist je natuurlijk al. Wat de ene persoon lekker vindt ruiken kan voor een ander totaal het omgekeerde effect hebben. Maar sommige geuren hebben nou eenmaal een perfecte samenstelling waardoor ze massaal door velen geliefd worden. Chanel Coco Mademoiselle is zo’n typische geur dat vele vrouwenhart sneller doet slaan. En jarenlang heb ik dit – zeer terecht gehypte- geur vermeden maar door de komst van de in 2018 uitgebrachte versie ben ik bezweken. Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense heeft mijn parfum houdende hart veroverd. Ook ik laat me door dit geur verleiden!

Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense

Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense is een nieuw facet van het karakter van COCO MADEMOISELLE dat uitvergroot wordt door een extreme dosis patchouli en een oriëntaals akkoord dat absolu van tonkaboon en vanille combineert. Het is een houtachtig en amberachtig oriëntaals parfum met een extreem karakter. Het parfum concentreert zich rond een extreme dosis patchouli die wordt benadrukt door het warme amberachtige akkoord van absolu van vanille en tonkaboon. COCO MADEMOISELLE is een parfum met een dubbele persoonlijkheid. Onafhankelijk en aantrekkelijk, ondeugend en uitdagend, licht en buitensporig.

Geurnoten

Topnoten: Sicilische sinaasappel, Calabrische Bergamot en Citroen;
Hartnoten: Roos, Jasmijn en fruitige noten;
Basisnoten: Patchouli, Tonkaboon, Madagascar Vanille, Labdanum en White Musk.

De essentie van de vrije, onweerstaanbare vrouw

Chanel Coco Mademoiselle Intense belichaamd de essentie van de vrije, onweerstaanbare vrouw. Een diepe en sensueel parfum, voor een speelse en rebelse vrouw die gewaagd vrij is om zichzelf elke dag opnieuw uit te vinden. De geur heeft een pittig karakter. Terwijl de hoge concentratie patchouli het parfum haar zinnelijkheid geeft is het het oriëntaalse akkoord dat de geur in sensualiteit hult. De hartnoten van roos en jasmijn en de contrasterende frisheid van citrus maken deze krachtige compositie compleet.

Chanel Coco Mademoiselle Intense is krachtig, vrouwelijk, sexy, rebels maar ook zacht en warm. Het is een op en top volwassen geur. Een samensmelting van geurnoten die jou een fijn en sensueel gevoel geven. En dit de gehele dag door: Chanel Coco Mademoiselle Intense blijft super-lang waarneembaar. Je hoeft je, na een spuitbeurt, de rest van de dag geen zorgen te maken. Zelfs de volgende ochtend is de geur nog te ruiken.
Chanel Coco Mademoiselle Intense is een onweerstaanbare, uitgesproken geur dat altijd wel gedragen kan worden. Een geur dat zeer geschikt is voor zwoele zomerse avonden. Een geur om verslaafd aan te raken.
Je bent dus gewaarschuwd! De hype rondom Chanel Coco Mademoiselle Intense is niet misplaatst. Ik heb mijn hart aan deze geur verloren…

Tips van Chanel: Breng het parfum voor een nog sensueler geur aan op de polsen, achter de oren en in de knieholtes.

 

Bron foto 2 en 3: chanel.com/nl

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Laat je verleiden door Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense 

  1. Wat zijn jouw parfum reviews fijn om te lezen en de foto’s zijn altijd prachtig. Ook deze klinkt als een heerlijke geur

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top