Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Catrice Shine Appeal Fluid Lipsticks

Catrice Shine Appeal Fluid Lipsticks

SAMSUNG CSC

Ze zijn er al eventjes, deze nieuwe Shine Appeal Fluid Lipsticks van Catrice. Maar de zomer is nu helaas voorbij, dus ik vind dat een mooie gelegenheid om twee najaarskleuren van deze lijn te laten zien: Marry Berry 060 en Nude Tritious 120. De Shine Appeal Fluid Lipsticks zijn, de naam zegt het al: vloeibare lipsticks, maar ze doen me meer denken aan een lipgloss met een vleugje kleur. Lipgloss heeft vaak een wat olieachtige substantie en dat is ook het geval met deze Appeal Fluid Lipsticks. Dat kan prettig zijn als je wat drogere lippen hebt, en dat gebeurt al snel in de R-maanden.

SAMSUNG CSC

De Shine Appeal Fluid Lipsticks zitten in een vierkante huls en je brengt ze aan met een applicator, zoals je die wel vaker ziet bij vloeibare lipsticks en lipglossjes. 

SAMSUNG CSC

Laten we kijken naar de swatches!

SAMSUNG CSC

Links zie je Marry Berry 060, rechts Nude Tritious 120. Je kunt al goed zien hoe vloeibaar ze zijn. Nude Tritious bevat glitters, zal dat niet te disco zijn?

SAMSUNG CSC

Mijn naakte lippen (mijn hemel, van zo dichtbij lijken de donshaartjes op een snor, maar dat terzijde).

SAMSUNG CSC

En met Nude Tritious. Wauw, wat een verschil. Wat een glans! De glitters die er zo op het eerste gezicht vrij heftig uitzien, vallen op de lippen gelukkig niet zo op, ze zijn heel subtiel aanwezig.

SAMSUNG CSC

Ik vind het een mooie kleur. Zachtbruin, niet vies bruin. Past prima bij het najaar én bij de huidige trends. En heel zacht, alsof je inderdaad nude-lips hebt.

SAMSUNG CSC

Marry Berry doet me denken aan kersen en bessen. Een prachtige plumtint zonder glitters maar met veel glans en ietwat transparant.

SAMSUNG CSC

Ik vind deze ook mooi! Nadeel is wel dat de lipstick door de vloeibaarheid snel op je tanden terechtkomt. En met fellere kleuren valt dat meer op. Dat kun je oplossen door even je lippen om een vinger te tuiten; als je je vinger dan uit je mond haalt terwijl je lippen er nog omheen getuit zitten, komt de overtollige kleur op je vingers terecht en niet op je tanden. 🙂

Wat ik van ze vind? Ik vind ze niet heel vernieuwend, als ik eerlijk ben. Ze voelen wel fijn aan op de lippen, mits je een dun laagje aanbrengt, maar dan wordt de kleur minder intens. Ze zijn wel fijn als je zeer droge lippen hebt, omdat ze vettig aanvoelen, maar stroperig zijn ze niet, dat is een pluspunt. Aan de andere kant blijven ze hierdoor niet heel lang zitten, maar dat is natuurlijk logisch bij vettere substanties. De kleur zélf blijft dan wél weer langer zitten, vooral Marry Berry laat een zachte ‘stain’ achter, zodra het ergste olielaagje eraf is. Ze kunnen wel in de lijntjes gaan uitlopen als je een rijpere huid hebt, zoals ik. De applicator werkt prima, daar kan ik mee overweg. Dus: houd je van lipgloss, heb je wat droge lippen en ben je jonger dan ik? 😉 Dan zul je er zeker enthousiast over kunnen zijn!

De Catrice Shine Appeal Fluid lipsticks zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister en kosten € 3,99 per stuk.

Yvonne van der Wal
Hoi! Ik ben Yvonne (1975), moeder van twee kinderen, auteur van drie boeken en ik ben naast schrijven tevens dol op alles wat met beauty en make-up te maken heeft. Hier kan ik deze passies mooi met elkaar combineren!
http://www.yvonnevanderwal.nl/

2 thoughts on “Catrice Shine Appeal Fluid Lipsticks

  1. Ik vind ze beide leuk bij je staan!
    Zelf heb ik Marry berry die ik momenteel best wel vaak draag. Hun benaming vind ik persoonlijk best wel misleidend, ik vind ze geen lipsticks maar lipgloss.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top