Je bent hier
Home > Lifestyle > Boeken > Boekrecensie | En ineens weet je het… je bent moeder van Sandy Janneman

Boekrecensie | En ineens weet je het… je bent moeder van Sandy Janneman

Sandy jannemanDrukte en hectiek zijn synoniemen voor het moederschap en vast herkenbaar voor iedere moeder. De voorkant van het boek ‘En ineens weet je het… je bent moeder’ verbeeldt dit erg toepasselijk met een prikbord vol  met ‘to do lijstjes’.

Het boek bestaat uit columns die deels eerder gepubliceerd zijn op mommyonline.nl, nu gebundeld in een boek dat 100 bladzijden telt.
In uiteenlopende columns neemt de auteur, moeder van twee zoontjes, je mee in haar moederwereld anno 21ste eeuw.
Zo beschrijft ze over het vragentijdperk van haar jongste zoon die van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat haar de oren over van alles en nog wat van het lijf vraagt. ’s Avonds krijgt de marketeer die haar opbelt om een paar vragen te stellen dan ook een assertief NEE te horen als hij een paar vraagjes wil stellen. Waarom niet? Daarom niet!
Ook gaat de auteur in haar columns in op de actualiteit en geeft ze daar haar mening over. Verder komen schoolpleinmoeders, Furby’s, Sinterklaas, kerstontbijt, ‘consternatiebureau’, vakantie, onbeschofte kinderen en nog heel veel meer aan bod.

Een grappig, nuchter en vlot geschreven (cadeau)boek voor bijvoorbeeld op je nachtkastje zodat je af en toe voor het slapen gaan ter ontspanning leest. Pas op, na het lezen van het boek kan het zijn dat je een lachrimpeltje meer hebt ;).

‘En ineens weet je het… je bent moeder’ geeft een kijkje in de auteur’s moederkeuken en is een aanrader voor de moeder van nu.

Het boek is o.a. online te bestellen op bol.com. Ook is het mogelijk het boek via ieder willekeurig boekhandel door middel van het ISBN te bestellen.

ISBN: 9789402116137
Prijs: € 15,95
Verschenen: augustus 2014
Uitvoering: Gebonden
Saskia Born
Saskia Mes-Born is getrouwd en moeder van twee dochters. Naast het moederschap schrijft ze graag werkt ze als ZZP-er als clown Jip
https://www.mommyonline.nl

4 thoughts on “Boekrecensie | En ineens weet je het… je bent moeder van Sandy Janneman

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top