Je bent hier
Home > Baby & Kind > BFF’s van Sophie de giraf helpt bij doorkomende tandjes

BFF’s van Sophie de giraf helpt bij doorkomende tandjes

BFF’s van Sophie de giraf helpt bij doorkomende tandjes

Sophie de giraf kennen jullie allemaal vast wel. Al bijna 60 jaar lang mag dit populaire girafje zich wereldwijd het favoriete vriendje noemen van vele miljoenen baby’s. Ook in huize Mommyonline zijn wij groot fan. Het is dan ook geen verrassing dat dit pluizige ‘langnek’ het favoriete knuffeldiertje van jongste dochterlief is. Maar ook haar vriendjes dromedaris Al’Thir en hertje FanFan hebben dochterlief veel troost geboden. Dit tweetal zijn namelijk ontwikkeld om baby’s en dreumesen troost te bieden bij doorkomende tandjes. Ze zijn veilig om op te bijten en zijn ze zo ontwikkeld dat hun vorm en grootte perfect aansluiten bij de grijpreflexen van je kindje. Net als Sophie bijtspeeltje zijn FanFan en Al’Thir gemaakt van 100% natuurlijk rubber.

Al’Thir de dromedaris
Je kindje herkent dit exotische vriendje meteen aan het lieve piepje als je de kleine dromedaris in zijn lijfje knijpt, maar ook aan zijn diepbruine bult en witte snoet. Daarnaast heeft Al’Thir een heerlijke geur, afkomstig van het natuurrubber waarvan hij is gemaakt, waardoor je baby ‘m feilloos weet te vinden tussen al het andere speelgoed. Zijn natuurrubber lijf is lekker soepel en voelt zijdezacht aan, met een lange nek en poten, zodat je baby hem makkelijk kan vastpakken. Zijn oren en poten zijn daarnaast heerlijk om op te bijten en sabbelen, zeker als je baby gevoelig tandvlees heeft vanwege doorkomende tanden of kiezen.

FanFan het hertje
Ook FanFan zorgt ervoor dat alle zintuigen van je baby geprikkeld worden. Haar donkere kleur en de contrasterende vlekjes op haar rug trekken al snel de aandacht, terwijl haar subtiele piepje het gehoor stimuleert en je baby laat kennismaken met oorzaak en gevolg. De oortjes en lange poten van dit lieve hertje zijn volledig veilig om eindeloos op te bijten en bieden verlichting bij doorkomende tandjes.

Natuurlijke materialen
Net als Sophie de Giraf zijn Al’Thir en FanFan gemaakt van 100% natuurlijk rubber, afkomstig van de Heveaboom en bewerkt met natuurlijke verf die ook gebruikt wordt in de voedingsmiddelenindustrie. Bovendien zijn ze vrij van schadelijke stoffen, zoals Phthalates, PBA en PVC en dus voor jouw kleintje een volledig veilige en duurzame keuze.

Inmiddels heeft jongste dochterlief een mond vol tanden. Maar uiteraard gebeurde dit niet zonder de bekende klachten en ongemakken. Naast kwijlen was dingen in haar mond stoppen om op te bijten een ding. Echt hygiënisch is laatst genoemde uiteraard niet. Extra fijn was het dan ook dat we in die periode een tweetal bijtspeeltjes van Kleine Giraf ontvingen. Zo gebeurde het dat wij FanFan en Al’Thir leerden kennen. En wat waren zowel dochterlief als ikzelf blij met hun komst. Dit tweetal zorgden namelijk niet enkel voor tegendruk bij de pijnlijke druk van doorkomende tandjes, maar ook zijn het leuke speelmatjes waarmee dochterlief veel speelplezier mee beleef heeft. En daarnaast zien ze er ook gewoon ontzettend leuk uit.

Zelfs nu dat dochterlief bijna twee jaar wordt, zijn FanFan en Al’Thir nog steeds niet vergeten. Zo worden ze nog geregeld erbij gepakt om mee te spelen. Maar ook wanneer haar kiezen doorkomen zijn hun poten vaker in haar mond te vinden. Erg fijn vind ik het dat dit tweetal al een lange tijd dochterlief niet enkel veel speelplezier bieden, maar ook troost bij doorkomende tandjes.

FanFan en Al’Thir zijn online verkrijgbaar via kleinegiraf.nl
Al’Thir de dromedaris, €19,99
FanFan het hertje, €18,99

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top