Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Droom weg met Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privée

Droom weg met Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privée

Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privée

In 2018 liet ik mij door Chanel Coco Mademoiselle verleiden. Een geur die bekend staat als een grote favoriet bij velen en die menig vrouwenhart sneller doet slaan. Sinds onze kennismaking ben ik bezweken en werd mijn parfumliefhebbend hart wederom veroverd. En nu, bijna drie jaar later, komt het merk met een nieuwe flanker die mijn nieuwsgierigheid enorm getriggerd heeft. Ga er lekker voor zitten en ontdek Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privée. De essentie van de vrije, ondernemende vrouw. Een zacht en sensueel fruitig oriëntaals parfum, speciaal gecreëerd voor de nacht.

“Een geur voor de nacht, als een aquarel, of een zachte, mistige sluier voor de huid of de lakens.”

Ja, je leest het goed. Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privée is niet je standaardgeur. Het is geen geur die je opspuit voor een avondje uit. Nee…dat is het niet. Het is een geur speciaal ontwikkeld om te gebruiken voordat je naar bed gaat. Een zogeheten bed time parfum die je opspuit om vervolgens je bed in te duiken en heerlijk bij weg te dromen. Het idee van deze flanker is een nachtparfum, “elegant en privé”. Ik ben getriggerd!

Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privée

Voor de eerste keer creëert Olivier Polge een parfumering voor de nacht. Het akkoord van Coco Mademoiselle, speciaal bewerkt voor de nacht. De delicate hartnoten van absolu van jasmijn en rozenbloemblaadjes versterken de meest sensuele en zachte muskusachtige noten van het parfum.
“Met L’EAU PRIVÉE wilde ik een lichte en delicate versie van COCO MADEMOISELLE maken waarbij ik me een nachtelijk parfum voorstelde als een sluier van zachtheid en sensualiteit.”
Olivier Polge, Parfumeur créateur van het Huis CHANEL.
L’Eau Privée, het ultieme COCO MADEMOISELLE parfumeringsgebaar vóór de nacht.

Geurnoten

Topnoten: Mandarijn;
Hartnoten: Roos en Jasmijn;
Basisnoten: White Musk.

De flacon van Coco Mademoiselle L’Eau Privée heeft de vorm van het origineel behouden maar is herkenbaar aan het matte glas. Ook is de vloeistof donkerder, veel rozer. De dop van L’Eau Privée is doorzichtig terwijl die van het origineel en de intense versie mat zijn.

Een nachtelijk parfum als een sluier van zachtheid en sensualiteit

Coco Mademoiselle L’Eau Privée wordt omschreven als een zachte en sensuele geur voor de nacht. En dat is wat mij betreft de juiste beschrijving. Het is een heerlijk zacht en poederig geurtje dat precies op de juiste manier aanwezig is. Je herkent in L’Eau Privée de originele Coco Mademoiselle geur maar dan veel minder scherp, minder krachtig en minder aanwezig. Het is een veel lichtere variatie van het origineel. Een heerlijk lichte, zachte bloemige geur met een sexy vibe. Vergeleken met het origineel is L’Eau Privée dus minder intens en minder zakelijk.

Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privée vs Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense 

Wanneer ik Coco Mademoiselle L’Eau Privée met Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense vergelijk is het eerste wat opvalt het verschil in kracht en intensiteit. Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense is krachtig, hartstochtelijk, spannend en intens terwijl Coco Mademoiselle L’Eau Privée mild en zacht van aard is. Waar Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense heel zwoel en sensueel is, is L’Eau Privée stukken milder en veel lichter. De seksappeal is in mindere mate aanwezig. Het is geen uitgesproken en aanwezig parfum zoals Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense. Maar een heerlijk zachte geur met een aangename sexy vibe. De geur is zacht aanwezig en doet verlangen naar meer. De geur is zo samengesteld dat je eventuele bedpartner zich er niet aan zal storen. Het geeft een fijn gevoel en lokt om dichterbij te willen komen.

Je zou Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privée ook kunnen zien als de jeugdige, minder volwassen versie van Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense. Veel minder hitte, zwoelheid en opwinding. De sensuele aantrekkingskracht is in grote mate afgenomen. Deze wordt heel discreet in toon gehouden en wat er overblijft is een zachte maar sexy geur. Ietwat speels wellicht.

Ook qua houdbaarheid merk ik dat L’Eau Privée minder krachtig is. Dat is ook wel te verwachten. Waar ik Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense de volgende ochtend nog duidelijk kan waarnemen, is dit met L’Eau Privée niet het geval.

Door haar lichte formule is L’Eau Privée elke nacht geschikt voor een brede, gulle parfumering. Het is gemaakt om op de huid te worden aangebracht als een elegant ritueel voor het slapengaan. L’Eau Privée breng je aan op de punten waar de hartslag voelbaar is en het lichaam het warmst is: op de polsen, achter de oren, in het decolleté en in de nek. Het kan ook op het haar worden aangebracht.

Bron foto 1 en 2: chanel.com/nl

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top