Je bent hier
Home > Gastblog artikelen > Advertorial - Sponsored > Lang weekend vrij: wat kun je allemaal gaan doen?

Lang weekend vrij: wat kun je allemaal gaan doen?

De weekenden zijn meestal zo weer voorbijgevlogen. Herkenbaar? Als je een lang weekend vrij hebt, is er juist écht wat meer vrije tijd om van te genieten. Maak daar dan ook goed gebruik van! Of je nu drie of vier dagen achtereen vrij bent: ga wat leuks doen, om mooie herinneringen te maken of helemaal te ontspannen. Met onze tips gaat het je zeker lukken!

Lang weekend vrij: wat kun je allemaal gaan doen?

Weekendje weg

De naam zegt het eigenlijk al: een weekendje weg past in een weekend tijd. In de realiteit betekent dit echter dat je behoorlijk moet haasten, en dat je je alweer ongeveer klaar moet maken voor een nieuwe werkweek zodra je thuiskomt. Tijdens een lang weekend is het meer ontspannen om een weekendje weg te gaan. Je kunt gewoon in eigen land blijven, als je niet ver wilt reizen. Ga bijvoorbeeld naar de prachtige Waddeneilanden, om alsnog dat vakantiegevoel te ervaren! Zo kun je heerlijk tot rust komen in een goed hotel Ameland. Trek er op die manier één nachtje of een paar nachtjes tussenuit.

Uitgebreid uiteten gaan

Houd je van lekker eten? Dan is het ook een geweldig idee om uitgebreid uiteten te gaan tijdens je lange weekend vrij. En daarmee bedoelen we ook echt uitgebreid. Ga het liefst aan het eind van de middag al zitten in een goed restaurant, en houd je zelfs helemaal niet bezig met de vertrektijd. Zo is dit absoluut een lekkere beloning! Je kunt het samenvoegen met het weekendje weg, waarbij je in combinatie met onze bovenstaande tip naar een restaurant Ameland gaat. Of denk aan een restaurant elders, bij jou in de buurt. Zoek een keuken uit waar je trek in hebt, en genieten maar!

Je huis opruimen

Je kunt juist ook aan praktischere taken denken als je een lang weekend vrij bent: het is maar net waar je meer behoefte aan hebt. Misschien ben je er al heel lang niet goed aan toegekomen om je huis grondig op te ruimen. Zoek bijvoorbeeld je kledingkast eens uit. Een ideaal klusje om je hoofd leeg mee te maken! Of ga aan de slag met een tof DIY project waarmee je je meubels een opknapbeurt geeft. Zo kun je weer helemaal gaan genieten van je interieur.

Spreek af met een vriend(in)

In ons drukke bestaan is het soms maar wat lastig om echt de tijd te nemen voor vrienden en vriendinnen. Misschien is er een vriend(in) die je al lang niet hebt gesproken: vraag hem of haar om tijdens het lange weekend af te spreken. Zeker als het een landelijk lang weekend vrij betreft, heb je daar profijt van. Jullie hebben immers allebei eindelijk de tijd om er voor elkaar te zijn!

Dit artikel is vanuit een samenwerking tot stand gekomen.

 

Volg jij Mommyonline al op Instagram?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top