Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Review | M·A·C Disney Cruella Collection Retro Matte Liquid Lipcolour Queen of Mean

Review | M·A·C Disney Cruella Collection Retro Matte Liquid Lipcolour Queen of Mean

Cruella de Vil kennen we allemaal denk ik wel. Zij is het beruchte personage uit 101 Dalmatiërs. Een absoluut onbeschaamd antiheld die ook nog eens vreselijk modieus is. Vandaag 28 mei 2021 lanceert Disney een geheel nieuwe live-actiefilm Cruella, gespeeld door Emma Stone. En ter ere van deze film bracht M·A·C cosmetics een wel heel interessante collectie uit. De Disney Cruella-collectie van M·A·C viert de opkomst van onze favoriete modieuze schurk in haar nieuwe live-actiefilm. De collectie bevat producten voor ogen, lippen en gezicht. Uit deze collectie kocht ik een tweetal lipproducten: de matte lipstick in de kleur Camden Caper en de retro matte liquid lipcolour in de kleur Queen of Mean. Laatst genoemde laat ik vandaag graag aan jou zien. Kijk je weer gezellig mee?

M·A·C Disney Cruella Collection

De collectie met punkrockrode en haute metallic-tinten is geïnspireerd op de meest iconische looks van Disney’s Cruella, allemaal gekleed om indruk te maken in een exclusieve tweekleurige verpakking. “Het is high glamour met veel attitude, naar een nieuwe generatie gebracht”, zegt Barber (M·A·C Director of Makeup Artistry).

M·A·C Retro Matte Liquid Lipcolour Queen of Mean

In de M·A·C Cruella collectie vind je drie kleuren Retro Matte Liquid Lipcolour en dit is Queen of Mean. De M·A·C Retro Matte Liquid Lipcolour beloofd een rebelse stormloop van met pigment doordrenkte, vloeibare kleur in een fluweelzachte, matte finish die je nooit meer vergeet. M·A·C Retro Matte Liquid Lipcolour Queen of Mean wordt omschreven als een brownie pink-neutral oftewel een bruin roze kleurtje. Ik denk dat dit kleurtje bij alle huidskleuren mooi zal staan. Het product zelf heeft een geurtje welk ik persoonlijk niet echt aangenaam vind. Maar op de lippen ruik je dit gelukkig niet.

M·A·C Retro Matte Liquid Lipcolour Queen of Mean heeft een fijn formule en smeert op de lippen goed uit. Het aanbrengen levert dus geen problemen op, het glijd goed over de lippen. De pigmentatie is heel goed waardoor je in principe niet veel product nodig hebt om een mooie dekking te krijgen. Eenmaal aangebracht voel je de Liquid Lipcolour opdrogen maar gelukkig voelt dit niet onprettig aan. Het trekt mooi in maar accentueert lijntjes of droge plekjes niet. Het voelt comfortabel aan en droogt mijn lippen niet uit, maar het blijft natuurlijk wel een matte lipproduct. Queen of Mean blijft lang op mijn lippen zitten en geeft het bijna niet af. Een werkdagje overleeft het prima, mits je natuurlijk niet al te vettig eet, maar gedurende de dag vervaagt de lipcolour wel. Wil je de oorspronkelijke intensiteit terug dan zal je moeten bijwerken. Ook dan blijft het geheel er mooi uitzien.

M·A·C Queen of Mean heeft mij enthousiast weten te krijgen. Dit kleurtje is mooi maar bovenal blijft het lang op mijn lippen zitten. Ik hoef met dit kleurtje zeker niet bang te zijn dat ik na een uurtje mijn lippen moet bijwerken. Ik ben zeker positief verrast!

Hier nog een promo afbeelding van M·A·C Queen of Mean

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

 

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top