Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Beauty | Rimmel Velvet Matte nagellakken

Beauty | Rimmel Velvet Matte nagellakken

Trends komen en gaan en van sommige trends kun je er simpelweg niet omheen. Dit seizoen stelen nagels met een matte finish de show! Je creamy- en glitterlakken kun je dus gerust even laten staan voor een echte MATTE-ITUDE. En dankzij Rimmel wordt een topcoat om de matte finish op je nagels te creëren overbodig.

Rimmel Velvet Matte 1Rimmel introduceert Velvet Matte; een nagelcollectie met een fluweelachtige, matte finish in vijf weelderige kleuren van dit seizoen. En vandaag laat ik de swatches van drie kleuren zien.

Rimmel Velvet Matte 6Rimmel Velvet Matte 7013 Velvet Touch is een zwoele leigrijze kleur.

Rimmel Velvet Matte 4Rimmel Velvet Matte 5014 Sumptuous Red is een karmozijnrood tintje.

Rimmel Velvet Matte 8Rimmel Velvet Matte 9017 Matte-itude is een inktzwarte gothic-chic kleur.

Rimmel Velvet Matte 3Zoals bij alle Rimmel lakken heeft de Velvet Matte-collectie brede kwasten waarmee je heel gemakkelijk je nagels van een kleurtje voorziet. Door de formule verandert de glanzende lak voor je ogen in een fluweelachtige, matte finish. De lakken dekken alle drie met twee laagjes goed en het matte effect ziet er chic en hip uit. Dit drietal brengt redelijk prettig aan maar je moet wel een behoorlijke hoeveelheid nagellak op je kwast hebben, anders zal het lakproces wat moeizaam verlopen.

Rimmel Velvet Matte 2Rimmel Velvet Matte zijn bij verschillende drogisterijen verkrijgbaar en kosten per stuk € 6,99

Wat vindt jij van de velvet-trend? En heb je zelf er al eentje?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

4 thoughts on “Beauty | Rimmel Velvet Matte nagellakken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top