Je bent hier
Home > Headlines > Aankondiging | Super Mommy Verkiezing 2014

Aankondiging | Super Mommy Verkiezing 2014

Super Mommy copyElk jaar organiseert Mommyonline haar Super Mommy Verkiezing. En ook dit jaar gaan wij op zoek naar een mommy dat het verdient om extra in het zonnetje gezet te worden.

Eén kind, twee kinderen of misschien wel meer. Wel of niet werken. Getrouwd, samenwonend of misschien wel alleenstaand. Er zijn zo veel verschillende moeders. Maar alle moeders, jong, iets ouder, gezond of ziek, doen hetzelfde: zorgen voor kinderen, huishouden en alle rompslomp die daarbij komt kijken.

Mommyonline zet één keer per jaar een mama in het zonnetje omdat zij in een situatie zit waarbij zij net die extra steun en herkenning goed kan gebruiken. Het moederschap is een zware taak en we doen het allemaal met hart en ziel en dat alleen al maakt iedere mama speciaal. Maar de Super Mommy heeft het net wat zwaarder omdat ze misschien wel iets heftigs meegemaakt heeft, of een kindje met een ziekte of handicap. Misschien is ze wel alleenstaand en heeft ze twee banen om rond te komen. Misschien is ze wel thuisblijfmoeder van zes kinderen en loopt alles op rolletjes.

Wie deze Super Mommy dit jaar is, weten we nog niet. Denk jij de Super Mommy van 2014 te zijn, of ken je iemand waarvan jij vindt dat ze deze onderscheiding verdient? Geef jezelf of deze mama dan snel op!
Er is niets mooier dan nog een beetje extra erkenning te krijgen voor de grote en zware taak die moederschap heet.

Prijzenpakket
Naast de titel “Super Mommy 2014” op een prachtige trofee, ontvangt de Super Mommy van het jaar een professionele fotoshoot verzorgd door Dutchbeautyfotografie waarbij je de mooiste foto’s op cd krijgt. Een groot (beauty)pakket met prachtige merken, zoals Lovea Nature, Oriflame,  Paula’s Choice en XMinerals mag ook niet ontbreken. Ten slotte zal er een interview worden afgenomen en zal deze samen met een mooie foto van jou op Mommyonline.nl geplaatst worden.

Geef jezelf op!
Al met al word je gewoon even lekker in het zonnetje gezet! En dat vindt elke vrouw toch leuk?!
Dus…geef jezelf of de ander snel op door je verhaal via de mail door te sturen of plaats het hieronder!

Super Mommy 2014 wordt gesponsord door:
Beautyvoordeelshop.nl
Dutchbeautyfotografie
Oriflame
Lovea Nature
Paula’s Choice
XMinerals

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Aankondiging | Super Mommy Verkiezing 2014

  1. Hallo, ik ben onthaalmoeke en zorg momenteel voor 6 kindjes, 3 nieuw- kes van 8 maand zijn sinds september gestart, een tweeling en nog eentje dat maar 6 dagen jonger is. Dan is er nog eentje van bijna 2,5 , Bijna 2, 1,5 jaar. Het is een ganse karwei om van ’s morgens tot ’s avonds alles vlotjes te laten verlopen. Maar het lukt prima! Ook ben ik nog mama van onze 2 kids Noa van 8 jaar, Mauro is 3 jaar, de jongste vraagt enorm veel aandacht en geeft het niet altijd makkelijk om zijn mama te moeten delen, speelgoed delen, … Het is een zware opdracht vooraleer hij vertrekt naar school, en dan ook als hij doodmoe thuis komt. Mijn echtgenoot werkt in bijberoep en is ook veel gaan werken, ook op zaterdag, ik heb mijn handen zeker en vast goed vol, maar ik hou van mijn kids en ook van de opvangvriendjes, ik hou van mijn job en doe dit zo graag! Word ik de Super Mommy 2014, wat zouden we hier allen fier zijn!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top