Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty | Revuele Argan Oil Day Cream Review

Beauty | Revuele Argan Oil Day Cream Review

De anti rimpel crème van het merk Revuele heeft als belangrijkste bestanddeel Arganolie; een soort wondermiddel waar je steeds meer over hoort. Het wordt ook wel ‘Marokkaans goud’ genoemd, de glanzend gouden verpakking is dan ook goed gekozen. Zijn bijnaam dankt de olie aan het tijdrovende proces om de olie uit de vruchten van de argan boom te winnen en aan het feit dat de arganbomen alleen in het zuiden van Marokko groeien.

Onderweg naar de kustplaats Essaouira  in Marokko bracht ik twee jaar geleden een bezoek aan een vrouwencollectief waar arganolie geoogst en geproduceerd wordt. Dergelijke organisaties zijn of door de betrokken vrouwen of door de Marokkaanse overheid opgezet. De Marokkaanse overheid geeft ook financiële steun aan individuen die dit product willen verbouwen.

Voordat we dit vrouwenproject bereikten stopte de bus bij een boom die naast noten ook vol hing met geiten. Eenmaal terug in Nederland waren de reacties op de foto’s niet van de lucht. De geiten zouden hier ’s ochtends in gejaagd worden om geld te vangen van toeristen voor iedere gemaakte foto. Sommigen hadden inderdaad door dat hier een slaatje uit te slaan valt en vroegen geld voor foto’s, maar na wat googlen bleek dat de geiten toch echt vrijwillig in de boom klimmen. Ze vinden de argannoten heerlijk en leveren onbewust een bijdrage aan het eindproduct zoals dit bij ons in de winkel ligt.

Het ‘Marokkaanse goud’ wordt al in Marokko al generaties lang gebruikt voor haar- en huidverzorging. Nu merken als Revuele dit tovermiddel ook hebben ontdekt, kun jij er ook gebruik van maken.

De verzorgende dagcrème van Revuele is een vochtinbrengende, verzorgende crème met UV filter die de elasticiteit van de huid dient te herstellen en dunne lijntjes en rimpels in je gezicht zou moeten vervagen. We gaan het zien. Veel meer dan dag- en nachtcrème en seizoensgebonden wat zonnebrandcreme heeft mijn huid nooit ervaren. Een druk leven, niet altijd vrij van zorgen, heeft zijn tol geëist, dus vol verwachting ga ik deze crème proberen.

Er staat op de verpakking dat het een ideale basis is voor het aanbrengen van make-up, aangezien het geen olielaagje achterlaat na het aanbrengen. Dit heb ik alvast getest en kan ik beamen.

We zijn inmiddels twee weken verder en ik heb de crème iedere dag braaf getest. Om nu te zeggen dat ik volledig ‘rimpelloos’ geworden ben is teveel gezegd, maar ik merk wel dat de huid van mijn gezicht zachter is geworden en de rimpels lijken minder diep. Missie geslaagd.

De Revuele Argan Oil Day cream is online via diverse webshop te koop voor een bedrag van ronde de €3,95

Door: Sonja

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top