Je bent hier
Home > Baby & Kind > Laat je verrassen door L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps

Laat je verrassen door L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps

De L.O.L. verrassingsbol heb je vast al eens voorbij zien komen. Dit speelgoed zit boordevol verrassingselementen en speelt in op de unboxing trend. En na het grote succes van de vorige series komt L.O.L. Surprise dit najaar met een nieuwe series uit! Hiermee breid jouw kindje haar (zijn) collectie uit voor nog meer uren speelplezier. Laten we de L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps eens van dichterbij bekijken. Lees je gezellig mee?

L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps

De nieuwe serie L.O.L. Surprise komt niet in de vorm van een verrassingsbol maar een heuse glitterende capsule welk tevens ook als draagtas of poppenstandaard gebruikt kan worden. Het avontuur gaat dus van start met het uitpakken van de capsule. L.O.L. Surprise! Eye Spy Series UnderWraps-poppen bevatten 15 nieuwe verrassingen. Naast de reguliere L.O.L. Surprise verrassingen zoals het geheime bericht, een toffe outfit, gedetailleerde accessoires en het flesje bevat Eye Spy-serie UnderWraps ook nog vele andere extra’s. Met het vergrootglas kun je codes zoeken en verrassingen ontgrendelen. Elke pop heeft een mysterieuze vermomming. Door alle lagen te verwijderen, kun je zien wie het is. De vermomming verandert in verschillende mode-accessoires. Mix en matchoutfits voor talloze nieuwe looks.

Unboxing L.O.L. Surprise UnderWraps Capsule

Het avontuur gaat van start met het uitpakken van de capsule, laten we dan ook direct van start gaan!

De L.O.L. Surprise Eye Spy-serie UnderWraps capsule is gewikkeld in twee lagen verpakking, wanneer je beide verwijder vind je een L.O.L. pop in mysterieuze vermomming. Het deurtje van de capsule zit op slot, om deze te openen heb je de geheime code nodig. Deze wordt uiteraard netjes meegeleverd.

Als ik mij niet vergis is dit Big City B.B uit de Chill Out Club. Hoe leuk is haar roze haar?

Aan beide zijden van de capsule zitten vakjes waarin alle verrassingen verstopt zitten. Al die vakjes zitten op slot en kunnen door de bijbehorende codes in te voeren worden ontgrendeld! Naast de reguliere L.O.L. Surprise verrassingen zoals het geheime bericht, een toffe outfit, gedetailleerde accessoires en het flesje bevat Eye Spy-serie UnderWraps ook nog vele andere extra’s.

De L.O.L. Surprise Eye Spy-serie UnderWraps pop compleet met haar prachtige outfit en roze schoenen. Hoe leuk is zij? Echt te-leuk!

Samen met Soul Babe op de foto!

Product specificaties:

  • Iedere Surprise Eye Spy Under Wraps bevat 15+ verrassingen!
  • Sticker met geheim bericht
  • Verrassingscodes
  • UnderWraps pop
  • Fles, outfit
  • Mysterieuze vermomming
  • Schoenen en mode accessoire
  • Geef je LOL Surprise-pop een flesje of stop haar in bad om waterverrassingen te ontdekken!
  • Capsule wordt draagtas en poppenstandaard
  • Verzamelposter

De L.O.L. Surprise Eye Spy-serie UnderWraps heeft een adviesprijs van €14,99 en is zowel online als in stenen speelgoed winkels te koop.

*Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een merk/bedrijf.

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top