Je bent hier
Home > Headlines > Meet our new Mommyblogger Sonja

Meet our new Mommyblogger Sonja

Mommyonline heeft een nieuwe mommyblogger erbij waar wij vanzelfsprekend blij mee zijn. Vanaf morgen gaat Sonja maandelijks op de vrijdag voor Mommyonline bloggen. Zij neemt ons, in haar blogs, mee in haar leven als trotse mommy van 4 kinderen.  Voordat Sonja van start gaat stelt zij zichzelf aan jou als lezer voor. 

Mijn naam is Sonja, 43 jaar en moeder van Mindy (10), tweeling Jodi en Evy (9) en charmeurtje Djazz van 2 jaar oud. Gelukkig getrouwd en 32 uur per week werkzaam als verkoopassistent bij een touroperator & maatwerkspecialist.

Samen met Robert run ik ‘ons familiebedrijfje.’ Soms draaien we winst, soms verlies, maar de liefde voor elkaar overwint. Pubers hebben we hier in alle soorten en maten, groot (Mindy, op de voet gevolgd door Jodi en Evy) en klein (Djazz als ‘peuterpubertje’). Soms knalt het, maar als ik dan een briefje onder het bed van één van mijn dochters vind over hoeveel ze van mamma houdt en hoe lief mamma is, dan heb ik toch iets goed gedaan.

Toen ik 12 jaar oud was riep ik al dat ik schrijfster wilde worden en schreef ik gedichten welke ik uiteindelijk toch maar voor mezelf heb gehouden. Schrijven is mijn passie en ik hoop dan ook nog lang voor jullie te mogen schrijven. Ik schrijf vanuit mijn belevingswereld, als moeder, als vrouw, als mens en het zou leuk zijn als jullie jezelf hierin herkennen. Ik lees ook graag jullie reactie; ben benieuwd naar jullie kijk op de wereld!

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top