Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Unboxing Oktober Nailbox Creepy Celebration + Swatches

Unboxing Oktober Nailbox Creepy Celebration + Swatches

Hi NailBox Lovers!

De maand oktober is ten einde maar voordat ik mij helemaal aan de maand november ga wijden wil ik nog graag de inhoud van de oktober Nailbox met jullie delen. De maand oktober stond in het teken van het tweejarige bestaan van Nailbox. Het is de maand waarin wij twee jaar geleden de allereerste Nailboxen verzonden. Maar oktober is ook de maand waarin Halloween gevierd wordt. Vandaar dat we deze twee feestjes tot één Creepy Celebration samenvoegde. En met succes!

Velen van jullie vierde door de oktober Nailbox te bestellen samen met ons het tweejarige bestaan van Nailbox. Jullie enthousiasme en vertrouwen was dan ook het reden dat de Creepy Celebration nailbox uitverkocht was. En natuurlijk deel ik graag de inhoud van deze Nailbox. Ben je er klaar voor?

Morgan taylor I’m Drawing A Blanco Het eerste lakje uit deze Nailbox is dat van Morgan Taylor. Dit is I’m Drawing A Blanco, een glinsterende witte shimmer lak dat verrassend genoeg met twee laagjes een prima dekking geeft.

Barry M Red Wine Dan hebben we Red Wine van Barry M. Ondanks zijn naam is Red Wine een bloedrode jelly lak met subtiele shimmer. De lak dekt met twee laagjes prima.

True Brit London Taxi Cab Een nieuw merk in de Nailbox! Taxi Cab is een gitzwart lak met een prachtig glanzend finish. Een goede basis voor nail art.

In deze Creepy Celebration Nailbox vind je naast de lakken ook nog eens een tweetal nail art stickers, dit is er eentje van. Zeer geschikt voor Halloween.

Morgan Taylor glow in the dark Het laatste lakje is ook weer eentje van Morgan Taylor. Dit is Morgan Taylor glow in the dark. Zoals zijn naam al doet vermoeden is dit een glow in the dark lakje; oftewel een lichtgevende lak. Moeilijk op camera vast te leggen maar in real life echt heel mooi.

Dit was de oktober Nailbox Creepy Celebration inhoud. Tot volgende maand!

Nailbox.nl is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt. Een maandelijks subscription box voor iedereen met grote liefde voor nagellak en nail art!

Bekijk hieronder het filmpje!


De Nailbox kost wanneer je het ‘los’ besteld €19,49 maar neem je bijvoorbeeld een 3- of 6 maanden abonnement dan kom je wat goedkoper uit.

Volg jij Nailbox al via ?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Unboxing Oktober Nailbox Creepy Celebration + Swatches

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top