Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Review: Babor Cosmetica

Review: Babor Cosmetica

Dat er veel cosmeticamerken bestaan, dat wist ik uiteraard wel. En dat ik ze allemaal nog lang niet ken moge duidelijk zijn. Een voor mij onbekend merk in de cosmetische wereld is Babor. Onlangs maakte ik kennis met dit cosmeticamerk, afkomstig uit Duitsland. Babor ontwikkelt professionele en luxe schoonheidproducten voor vrouwen maar ook het een en ander voor mannen.

Op het eerste gezicht ziet het uiterlijk van dit voorwerp eruit als een flesje parfum, maar dit prachtige glimmende, gouden, rechthoekig voorwerp is een lippenstift. Een chique, gouden lippenstiftomhulsel. Aan het uiterlijk is tijd besteed en trekt zeker de aandacht. En het leuke eraan is dat het bijna niets weegt.
Deze Barbor Ultra performance lip colour lippenstift kun je het beste met een lippenbalsem met een kleurtje vergelijken. Het smeert fijn, is aangenaam op je lippen, voelt lekker zacht aan en laat een mooie glans achter. De lippenstift voelt niet zwaar aan en plakt helemaal niet waardoor je niet het gevoel hebt dat je lippenstift draagt. De Barbor Ultra performance lip colour lippenstift bestaat uit 17 kleurnuances in warme, koele en neutrale kleuren.

Uit de groep ‘neutraal’ is dit de 20 nude beige. Een kleurtje dat goed te dragen is door dames met zowel een lichte – als donkere huidskleur. Zelf vind ik deze 20 nude beige een prachtige kleur met een hoog draagcomfort die je lippen voorzien van de nodige verzorging. Ik heb veel nude kleurtjes uitgeprobeerd waarvan ik van mening ben dat het niet bij personen met een donkere huidskleur staat, maar met deze 20 nude beige ben ik zeker tevreden. Het is nude en dus niet opvallend zoals ik vaak tegen ben gekomen. Voor deze prachtig verzorgende lippenstift moet je wel een bedrag van € 21,50 neertellen.

De bijpassende nagellak is de Ultra performance nail colour die in 14 kleurnuances verkrijgbaar is, verdeeld in dezelfde drie groepen: warm, koel en neutraal. Qua uiterlijk is deze Ultra performance nail colour minder bijzonder dan de Ultra performance lip colour lippenstift. Opvallend aan het uiterlijk van deze nagellak is naast de bekende in het goud geschreven Babor met de roos, het gouden dopje en vierkante flesje.

Dit is de 17 nude beige uit de groep ‘neutraal’. Wat mij blij maakt aan deze nagellak is dat het snel droogt. Sneldrogende nagellakjes krijgen van mij bij voorbaat al een plus. Wij vrouwen willen allemaal mooi en verzorgde nagels en als het even kan in een zo kort mogelijke tijd. Hier voldoet dit lakje aan. Deze nagellak is zonder gedoe, mooi en gelijkmatig aan te brengen. Het heeft wel twee laagjes nodig voor het mooiste resultaat. Met één laagje zal jouw eigen nagel er een beetje doorheen schijnen. Ook mooi aan deze lak is de glans. Volgens de beschrijving blijft deze nagellak lang zitten, ben erg benieuwd.

Net als de Ultra performance lip colour lippenstift kun je de Ultra performance nail colour in de webshop van Babor bestellen voor een bedrag van € 9,50

Question: Ben jij al bekend met deze merk?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “Review: Babor Cosmetica

  1. Mooi! Helaas voor mij toch wel aan de hoge kant qua prijs. Maar wie weet dat ik het in de toekomst toch wel ga uitproberen!

  2. ze zien er erg leuk uit en ik hou van nutralle kleuren, maar helaas dat ze aan de dure kant zitten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top