Je bent hier
Home > Columns > Zwanger!!!

Zwanger!!!

Het is zover…. Wij zijn zwanger! Aangezien ik al een dikke week last had van buikpijn en een zere lies, ik mijn broek (nu al) niet meer dicht kreeg had ik al een test  gedaan. Deze was negatief.
Maar, gistermiddag was deze dus toch positief. Maar eigenlijk was het meer een bevestiging, want ik voelde het al…. Ik ben zwanger!

Het is de 2e keer, nog een keer genieten van alles wat er bij komt kijken. Het voelen groeien van een mini mensje in je eigen lichaam! Ik heb er nu al zin in. Hopende dat ik deze zwangerschap minder last zal hebben van lichamelijke klachten, maar dat zullen we zelf merken des te meer de weken verstrijken.

Er werd me vanavond gevraagd of ik ook zoveel meer geniet dan met de eerste. Ik zal je vertellen, ik ben nu nog maar 4,5 week ver, dus echt tijd om te genieten heb ik nog niet gehad. Maar ik heb wel het gevoel dat dit “normaler” is als met een eerste. De eerste keer is nieuw, speciaal en niet “verwacht” door de buitenwereld. Als er eenmaal een eerste kindje is wordt het als normaal gezien dat er nog eentje achteraan komt… En wie weet nog eentje.
Natuurlijk blijft iedere zwangerschap bijzonder en ik ben dus ook echt van plan overal van te genieten. Ook de misselijkheid die ik op dit moment al heb 🙂

Ik zal hier wekelijks komen schrijven over wat me bezig houdt deze zwangerschap en hoe het allemaal vordert! Hopelijk hebben jullie zin om mee te lezen!
Op het moment zal ik even onder een anonieme naam schrijven aangezien nog niet iedereen het hoeft te weten. Zo snel we een echo hebben gehad zal ik onder mijn eigen naam verder gaan!

3 thoughts on “Zwanger!!!

  1. Hoi Hoi,

    Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. Ik wens je een goede en zorgloos zwangerschap toe!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top