Je bent hier
Home > Gastblog artikelen > Advertorial - Sponsored > Zo houd je je tuin altijd lekker opgeruimd

Zo houd je je tuin altijd lekker opgeruimd

Zo houd je je tuin altijd lekker opgeruimd

In de zomer, wanneer je weer vaker in de tuin zit, heb je natuurlijk ook sneller last van rommel en andere dingen die in de tuin rond gaan slingeren. Het netjes houden van de tuin is soms dan ook lastig, je kan de spullen hier nou eenmaal moeilijker opbergen en goed indelen. Vind je een opgeruimde tuin belangrijk? Dan helpen de volgende tips je hiermee.

Berg het speelgoed slim op
Spelen je kinderen vaak buiten met allerlei leuk buitenspeelgoed? Dit blijft vaak al snel liggen, wat het rommelig maakt. Je hoeft het niet elke keer van binnen naar buiten te halen en vervolgens weer naar binnen als ze er klaar mee zijn, maar zet bijvoorbeeld buiten iets van een bak neer waar je al het buitenspeelgoed in kunt doen. Leer eventueel je kinderen aan om hun speelgoed in de bak te doen als ze er klaar mee zijn. Zo heb je het altijd dichtbij, maar heb je toch geen last van dat het door de tuin slingert.

Maak optimaal gebruik van het schuurtje
Heb je een schuurtje in de tuin staan? Maak hier zo goed mogelijk gebruik van. In plaats van dat het er binnen een beetje een rommel is, zorg ervoor dat het een nette en opgeruimde opbergruimte is waar je van alles kwijt kunt. Dingen die altijd in de tuin horen kun je hier zo makkelijk opbergen, en zo heb je geen last van spullen die je niet kwijt kunt of niet netjes op kan bergen. Dingen als tuinstoelen, gereedschap, een barbecue of bijvoorbeeld het opblaasbare zwembad kun je hier zo prima opbergen, en dit hoeft dan ook niet meer in je tuin te liggen.

Neem de tijd om het aan kant te maken
Door dagelijks even overal langs te gaan en de dingen die er niet horen op te ruimen, heb je er eigenlijk nooit last van dat het opstapelt en het er echt rommelig uitziet. Ga aan het eind van de dag of juist aan het begin van de dag (net wat je fijn vindt) even door de tuin en haal alle dingen die er gedurende de dag gekomen zijn weer weg. Wel fijn als je de nieuwe dag lekker fris kan beginnen en het zal je nooit langer kosten dan een paar minuten. Je zal jezelf hier zeker dankbaar voor zijn, en de mensen waar je mee woont zeker ook.

 

Dit artikel is vanuit een samenwerking tot stand gekomen.

 

Volg jij Mommyonline al op Instagram?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top