Je bent hier
Home > Gastblog artikelen > Advertorial - Sponsored > Klein wondertje op komst? Zo bespaar je kosten bij het aanschaffen van de babyuitzet

Klein wondertje op komst? Zo bespaar je kosten bij het aanschaffen van de babyuitzet

Klein wondertje op komst? Zo bespaar je kosten bij het aanschaffen van de babyuitzet

Verwacht jij binnenkort een klein wondertje? Gefeliciteerd! Je bent natuurlijk dolblij, maar misschien zit je hoofd ook een beetje vol. Een baby krijgen brengt namelijk ook de nodige kosten met zich mee. Toch kun je het een en ander besparen op de babyuitzet.

Leen of huur babyspullen

Spullen zoals een wiegje heb je meestal niet lang nodig. Vraag eens rond bij familie en vriendinnen of je deze kunt lenen. Tegenwoordig kun je ook babyspullen huren. Borstkolven, babybadjes, draagdoeken en draagzakken kun je makkelijk online huren of bij kraamwinkels. Zo bespaar je behoorlijk wat centen!

Babyspullen tweedehands kopen

Je hoeft natuurlijk helemaal niet alles nieuw te kopen voor je toekomstige kindje. Voor hele fijne prijsjes kun je goede babyspullen vinden. Op Marktplaats of in de kringloopwinkel bij je in de buurt, kun je vast wat leuks vinden.

Gratis babydozen en zwangerschapsboxen

Gratis babyboxen en zwangerschapsboxen zijn pakketten met gratis babyspullen of spullen die je tijdens je zwangerschap kan gebruiken. In een gratis babybox kan echt van alles zitten. Denk aan luiers, billendoekjes, rompertjes, tijdschriften of vitamines voor tijdens je zwangerschap. Je kunt de boxen aanvragen als je zwanger bent of als je baby net geboren is. Meestal haal je babydozen of zwangerschapsboxen op in een winkel. Soms worden de producten of boxen naar je toe gestuurd en moet je alleen de verzendkosten betalen.

Vraag spullen voor je baby cadeau aan de kraamvisite

Maak bijvoorbeeld een online wensenlijstje met nuttige cadeaus voor je kraamvisite. Zo voorkom je dat je alleen maar knuffeltjes of rompertjes krijgt. Cadeaubonnen zijn ook erg handig om te vragen als je denkt nog het een en ander nodig te hebben.

Aanbiedingen in de gaten houden

Door aanbiedingen in de gaten te houden kun je vooral veel geld besparen op luiers. Luiers gaan een grote kostenpost worden, je hebt er veel nodig en ze zijn niet goedkoop. Het scheelt een heleboel geld als je ze inslaat tijdens een actie!

Bezoek babybeurzen

Babybeurzen zijn ook een goede manier om wat geld te besparen. Op beurzen zijn er altijd wel aanbiedingen op babykleding tot kinderwagens met korting. Soms kun je ook gratis spulletjes scoren en krijg je een gratis goodiebag mee naar huis. Om te voorkomen dat je hier helemaal losgaat en alsnog met heel veel thuiskomt, is het handig om van te voren een lijstje te maken met de dingen die je echt nodig hebt.

Dit artikel is vanuit een samenwerking tot stand gekomen.

 

Volg jij Mommyonline al op Instagram?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top