Je bent hier
Home > Baby & Kind > Baby > Zeeman Baby Shoplog Najaarscollectie

Zeeman Baby Shoplog Najaarscollectie

Als ik heel eerlijk ben, ben ik eigenlijk nooit  zo een groot fan van de babykleding van Zeeman geweest. Anno nu komt hier zeker verandering in. Hun nieuwste seizoen collectie, met name de vossenlijn heeft mij behoorlijk enthousiast gemaakt. Wat zijn de items uit deze collectie leuk. Ik bracht daarom onlangs, na lange tijd, weer eens een bezoekje aan de Zeeman. Mocht je benieuwd zijn naar de items die ik voor baby girl geshopt heb, kijk dan vooral verder.

Onze jongste telg is inmiddels 4 maandjes. Ze groeit als kool en heeft ze behoorlijk wat babyvetjes. Erg cute natuurlijk maar qua kledingmaat lastig. De kledingmaat dat ze in principe zou moeten passen (maatje 68) komt ze haast niet in. Wil ik een goed zittende kledingstuk en dat ze bewegingsruimte heeft moet ik haar toch wel maat 80 aantrekken. En omdat ik niet veel kledingstukken in deze maat heb, was dit een goede excuses om een bezoekje aan de Zeeman te brengen.

Bekijk de buit maar zelf:

Voor dit alles was ik 17,76 euro kwijt.

Heb jij zelf nog items uit deze najaarscollectie voor jou kindje geshopt?

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top