Je bent hier
Home > Carrière > Ondernemen | Workshops volgen ten bevordering van mij onderneming

Ondernemen | Workshops volgen ten bevordering van mij onderneming

Workshops volgen ten bevordering van mij onderneming

Je kunt niet dezelfde handeling blijven verrichten en toch andere uitkomst verwachten. Met dit in gedachte heb ik besloten veel dingen anders te gaan doen. Om het nieuwe jaar goed van start te gaan. Mijn eerste daad op zaterdag 1 januari 2022 was dan ook eentje dat, naar verwachting, de nodige boost aan mijn onderneming zal moeten geven. Een stap richting beter en efficiënter ondernemen, met resultaten zowel op het gebied van groei als financieel. Voor de komende periode heb ik mezelf voor maar liefst zes workshops ingeschreven. Welke workshops dit zijn en waarom ik hiervoor gekozen heb, lees je hier.

2021 was een hectische jaar geweest. Naast dat mijn kijk op veel dingen veranderd is, is mijn mindset ook veranderd. Ja, het is nog steeds een droom van mij om te blijven ondernemen. En toch voelt alles momenteel zo onzeker en is mijn hoofd nogal een warboel. Ik kan enorm twijfelen over van alles en knopen doorhakken blijf ik maar lastig vinden. Het ondernemen wil ik nog steeds heel graag blijven doen maar hoe ik het zou willen aanpakken blijft voor mij rommelig. Een uitgewerkte plan van aanpak ontbreekt, alles zit in mijn hoofd. Ik loop tegen zaken aan waar ik in mijn eentje niet uitkom. Maar ook heb ik het gevoel dat ik veel doe maar niet de gewenste resultaten behaal. Van dit alles baal ik enorm. En zo kwam ik tot de conclusie dat ondersteuning in mijn onderneming wellicht de juiste oplossing kan zijn

Coaching voor ondernemers

Ondersteuning in de vorm van coaching voor ondernemers. Een kans die ik in het afgelopen jaar niet benut had omdat ik dacht alles wel zelf op een rijtje te zullen krijgen. Hierin heb ik mij flink vergist. Deze fout maak ik dus niet nog een keer en ik melde mezelf aan. Coaching zal mij, naar mijn gevoel, enorm helpen. Het is altijd wel fijn om iemand te hebben om gewoon mee te kunnen sparren. Om mijn onzekerheden mee te bespreken, advies in te winnen en wellicht ten behoefte van je onderneming anders te leren denken en handelen. Ik kan tenslotte er alleen maar beter van worden, dus ga ik ervoor.

Workshops

Eenmaal de juiste vibe te pakken meldde ik mezelf voor vijf workshops aan. Stuk voor stuk ten bevordering van mijn onderneming. Zo zal ik deze week de workshop Gun jezelf een doorstartplan volgen waarin ik hoop meer inzicht in mijn onderneming te krijgen. Ik hoop na het volgen van deze workshop weer alles opnieuw op een rijtje te zullen hebben.

In week 3 van januari staan er maar liefst vier workshop in de planning: zakelijk gebruik social media, SEO Onderneemvaardig, marketing en tenslotte sales en acquisitie. Wederom workshops waar ik veel van kan leren en dus bij kunnen dragen aan de groei van mijn onderneming. Ik heb er in ieder geval zin in!

Inmiddels heb ik mijn eerste coachgesprek achter de rug en binnenkort zal ik hierover meer vertellen.

Liefs,
Nicky

Volg jij Mommyonline al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top