Je bent hier
Home > Gezin & Opvoeden > Woonvondst | Draadmand

Woonvondst | Draadmand

draadmandenIn de huidige woontrend zijn woonitems gemaakt van stalen draad helemaal hip. Je vindt de stalen draad terug in verschillende soorten woonitems zoals hanglampen, kaarsenhouders, kaartenrekken en manden.

De draadmand is op het moment een interieur-musthave en staat dan ook bij velen in huis te pronken. Dit product valt in je interieur lekker op en kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Dat een hippe woonitem niet duur hoeft te zijn bewijst Action met haar variatie op de draadmand. Voor de budgetproof bedrag van slechts 2,29 euro begrijpen wij wel waarom velen naar de Action gaan om dit product te scoren. Deze draadmand is in een laag en hoog model en in diverse kleuren verkrijgbaar. Dit is de laag model met een afmeting van 31x17cm en is zeer geschikt om als fruitmand te gebruiken.

Wat vindt jij van de stalen draad woontrend?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

4 thoughts on “Woonvondst | Draadmand

  1. ze zijn inderdaad leuk! @Marijke, ik heb de witte uitvoering maar twijfel of ik de mintgroene erbij zal gaan halen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top