Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Review + Swatches W.I.C. by Herôme Fancy Sweden

Review + Swatches W.I.C. by Herôme Fancy Sweden

herome fancy swedenHerôme begint het jaar goed met haar kleurrijke Fancy Sweden collectie.

W.I.C. by Herôme reist de wereld door om voor alle nagellakliefhebbers de mooiste nagellakkleuren en tinten te kunnen ontwikkelen. Keer op keer lukt het ze om met prachtige kleuren over de brug te komen. Voor de nieuwe collectie, die vanaf januari verkrijgbaar is, is W.I.C naar het trendy Zweden afgereisd. En het resultaat: drie supertrendy kleuren en drie echte fashion statements.

Fris, hip & happening! Dat is Zweden. De nieuwe limited edition Fancy Sweden linkt dan ook duidelijk naar de Swedisch touch of fashion, lifestyle en design.

herome fancy zwedenDe limited edition Fancy Sweden start met drie supertrendy kleuren.

herome helsinborgDe eerste kleur is de felroze Helsingborg; wat staat voor de gedurfde en eigenzinnige modestijl die kenmerkend is voor het straatbeeld van Zweden. Helsingborg is met andere felle kleuren mooi te combineren, of juist met zwart of grijs, zodat je nagels extra opvallen!

herome orebroDe tweede kleur Örebro is vernoemd naar de upcoming stad die middenin Zweden ligt. Örebro is een apart blauw/groen kleurtje. Het kleurtje is voor mij moeilijk te omschrijven; het lijkt op aquablauw, wat neigt naar groen. Volgens Herôme is het een lichtblauwe tint met een neonachtig gevoel. Dit lakje matcht perfect met zandkleuren of black denim.

herome malmoHet lichte zeegroen van Malmo is geïnspireerd op deze trendy havenstad, die grenst aan de Oostzee. Mix het met contrastkleuren zoals fel perzik of okergeel voor een überhip Zweeds modegevoel.

herome fancy sweden collectieGothenburg, Uppsala en Stockholm zijn binnen de limited edition Fancy Sweden echte fashion statements.

herome gothenburgGothenburg is een bijzonder gezellige winkelstad met een levendig karakter. Het petrolblauw van de gelijknamige lak past hier helemaal bij! Gothenburg staat geweldig bij nachtblauw of zwart voor een trés chic tintje.

herome uppsalaDe jonge, modische sfeer van studentenstad Uppsala is gevangen in prachtig fluweelroze, die je nagels er rijk en weldadig uit laten zien.

herome stockholmHoofdstad Stockholm is uiteraard the place to be en sluit de limited edition dan ook af met opvallend kobaltblauw. Zodra je hier je nagels mee kleurt, ben je net zo hip & happening als deze supertrendy stad.

W.I.C. by Herôme Fancy Sweden W.I.C. by Herôme Fancy Sweden is een mooie collectie met een diversiteit aan kleuren met een creamy finish. De collectie bevat prachtige kleuren; voor iedere nagellakliefhebster zit er wel een kleur naar wens bij. Wel is het zo dat sommige kleuren in het flesje er anders uitzien als op de nagels. De nagellakken hebben allemaal met twee laagjes een prima dekking en drogen snel, zoals je van Herôme-nagellakken mag verwachten. Deze Fancy Sweden collectie lakt fijn en zonder strepen.

In het potje had ik mijn twijfels, maar eenmaal op mijn nagels was ik verkocht. Het zou zomaar kunnen dat Örebro de komende tijd vaak mijn nagels zal sieren. Prachtig vind ik deze blauw/groene kleur. Ik ben ook helemaal weg van Gothenburg en Stockholm en Malmo is een mooie, frisse tint, met name voor het komende voorjaar. Ondanks dat ik over het algemeen van roze nagellakkleuren houd, is het minst mooie lakje voor mij toch wel de fluweelroze Uppsala. Wellicht is dit een kleur waar ik aan moet wennen, maar voor nu doet het hem voor mij niet.

W.I.C. by Herôme Fancy Sweden is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com. Je hebt al een W.I.C. by Herôme nagellak voor €7,50 en twee stuks voor €12,50.

Wat vind jij van deze Fancy Sweden collectie?

Redactie MommyOnline
Mommyonline.nl is een online platform dat in 2009 is opgezet dóór en vóór (aanstaande) mama’s met kinderen van alle leeftijden. Een interactieve, complete en hippe mamablog over echte vrouwen en hun verhalen met betrekking tot het opvoeden van hun kinderen. Anno nu is Mommyonline.nl een mama-lifestyle blog met artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.
https://www.mommyonline.nl

4 thoughts on “Review + Swatches W.I.C. by Herôme Fancy Sweden

  1. De roze met een glans is erg mooi. De grijze erg chique.
    Ik begrijp nooit echt goed hoe men inspiratie kan halen uit een stad en dan een aantal kleuren hier aan toe kunnen kennen…

  2. Prachtig kleuren! Leuk hoe men inspiratie uit landen kunnen halen. Ik vind deze een mooi collectie

  3. ik ben gek van de nagellak van W.I.C. ze hebben altijd de meest prachtige kleuren en de dekking is geweldig! de nagellak blijft ook lang en goed zitten. krijg altijd veel complimenten erop!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top