Je bent hier
Home > Columns > Column Sandy | Wat trek ik aan?

Column Sandy | Wat trek ik aan?

wat trek ik aanUit recent onderzoek blijkt dat vrouwen vinden dat alle vrouwen korte tops tot de leeftijd van 34 jaar kunnen dragen. Iedereen die ouder is moet de tops in de kast laten liggen, zelfs als het lichaam in een goede conditie is.

Het onderzoek, uitgevoerd door een ontbijtgranenmerk, vroeg de mening van in totaal 2000 vrouwen. Volgens Daily Mail blijkt ook dat de bikini leeftijdgebonden is en gedragen kan worden tot een leeftijd van veertig jaar.

Minirokken, hotpants en navelpiercings zouden volgens de respondenten vermeden moeten worden vanaf een jaar of 35. Leggings hebben een houdbaarheidsdatum tot de leeftijd van 37, en stiletto’s worden liever niet meer gezien bij vrouwen die de leeftijd van 41 jaar zijn gepasseerd.

De huispakken van Roy Donders veroorzaken bij sommigen pijn aan hun ogen.
Een slobbertrui dan maar? Nee dan ben je een moeke die zichzelf vergeten is.
Dan de jeans? De lage jeans zijn ook een “no go” bij een blubberbuikje en love handles. Zo’n mooie hoge dan maar? Zo eentje waar je kontzakken zo klein zijn en zo hoog zitten dat je kont meteen drie keer zo groot lijkt? Ik dacht het niet.

Blijft over het mantelpakje. Daar lees ik niks over. Maar het lijkt me niet handig om in je mantelpakje de kinderen naar school te moeten brengen, en een tripje door de supermarkt te maken alvorens je gaat poetsen. Vooral die hakken eronder zijn killing. O nee! Die mochten ook niet meer. Dan de Uggs eronder? Nee! Big fail. Andere platte comfortabele schoenen dan? Nee! Tenzij je in het ziekenhuis werkt en daardoor vele kilometers per dag aflegt. Sneakers? Nee dat ziet er niet uit onder een mantelpak.

Wat trek je dan in hemelsnaam nog aan vanaf een jaar of 40?

Ik denk dat we ons vooral niks moeten aantrekken. Niks aantrekken van de meningen van een ander bedoel ik dan. Gewoon doen waar je je lekker in voelt. We hebben ook geen andere keus volgens mij. Het lijkt me ook zo koud. Een badpak in de winter.

Geschreven door Sandy J. Sandy is gelukkig getrouwd en is moeder van 2 jongens, Dean van 6 jaar en Jake van net 3 jaar. En samen wonen zij in een dorp in Limburg.

3 thoughts on “Column Sandy | Wat trek ik aan?

  1. Wat leuk geschreven! Inderdaad, gewoon niets (van) aantrekken. 🙂 Ik blijf gewoon mijn bikini dragen zolang ik ZELF vind dat het nog geoorloofd is.

  2. Ik ben niet zo mode bewust en trek dus ook alleen dingen waar ik me lekker bij voel, of het nou volgens anderen wel of niet kan boeit me weinig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top