Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Productreview | Primark blusher en oogschaduw

Productreview | Primark blusher en oogschaduw

Primark. In mijn woonplaats zit er een, en dat is te merken ook. Sinds Primark zich hier heeft gevestigd is het een stuk drukker in het winkelcentrum. Vooral in de Primark zelf is het er geregeld een gekkenhuis. Als ik er al naartoe ga, dan doe ik dat het liefst op een doordeweekse ochtend of op zaterdag maar dan extra vroeg. Zo heb ik er laatst nog een bezoekje gebracht met mijn dochter en mijn ogen werden acuut naar de beautyspullen gezogen. Lakjes, eyeliners, blushers, oogschaduws, lipsticks, kunstnagels en nog veel meer. Wat zag dat er leuk uit! Maar is het ook wat? Vooral dit oogschaduwduo en blusher vielen me direct op.  Er lagen wat testers tussen en ik haalde mijn vinger over de oogschaduw, ik was wel benieuwd naar de pigmentatie van deze baked oogschaduw die slechts € 1,50 kost. En warempel! Heel goed zelfs. Evenals de blusher. Kijk maar!Primark blusher 1Primark blusherWat me ook opviel is dat de verpakking van de Primark-blusher als twee druppels water lijkt op de blusher(s) van Mac. Ik heb er voor de gein mijn al gebruikte Mac-blusher naast gelegd. Zie je het verschil? Het materiaal van de Primark-verpakking zal gerust iets minder stevig zijn, maar ik vind dat zelf niet zo erg. Niet alleen de buitenkant lijkt er veel op, ook de textuur en de pigmentatie van de Primark-blusher heeft een aanzienlijke overeenkomst met die van Mac. Beide zijn mat, bijvoorbeeld, en matte blushers kom je niet vaak tegen, meestal zit er wel een glimmertje in. De kleuren onderling zijn uiteraard geheel anders, maar ook Mac heeft koele tinten in het assortiment. Wonderlijk! Je moet dus wel voorzichtig te werk gaan met je kwast; er komt anders al snel te veel blusher op je gezicht, maar dat is een kwestie van de juiste dosering.

Primark oogschaduwPrimark oogschaduw 1Over de oogschaduw ben ik dus ook meer dan tevreden.

Primark blusher en oogschaduwHoe doen ze dat toch, voor zo’n klein prijsje zo’n mooie kwaliteit oogschaduw? Bruin en roze samen lijkt wellicht een wat vreemde combi, maar dat vind ik dus juist helemaal niet. Bruine en roze tinten bij elkaar kunnen heel goed, en maken het geheel fris, mits het roze geen knalroze is.

Primark Blusher: € 3,-
Primark Baked eyeshadow duo: € 1,50

Yvonne van der Wal
Hoi! Ik ben Yvonne (1975), moeder van twee kinderen, auteur van drie boeken en ik ben naast schrijven tevens dol op alles wat met beauty en make-up te maken heeft. Hier kan ik deze passies mooi met elkaar combineren!
http://www.yvonnevanderwal.nl/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top