Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Licht reflecterende nagels met de W7 Unicorn nagellakken

Licht reflecterende nagels met de W7 Unicorn nagellakken

Het merk W7 staat voornamelijk bekend om het creëren van goedkopere alternatieven van dure make-up producten. Hun oogschaduw paletten zijn bij velen bekend maar ook hebben zij vele soorten en kleuren nagellak volgens de laatste trends. Een van hun nieuwste nagellak collectie is de Unicorn. De collectie bevat vijf regenboogkleurig en parelmoerachtige nagellakken. Kleuren die het hele jaar door geschikt zijn en die doen denken aan zomerse zeemeerminnen en winterse eenhoorns.

Dat W7 zich vooral door bekende merken laat inspireren heb je hierboven al kunnen lezen. De nagellakken van dit merk schijnt dan ook geïnspireerd te zijn op de nagellak van OPI. In hoeverre dit waar is durf ik niet te zeggen maar aan het uiterlijk van hun nagellakflesjes kunnen we wel duidelijk opmaken dat het een copy van OPI is.

Van de nagellakken van W7 ben ik geen fan maar toen ik de Unicorn lakjes tegenkwam, wekte ze wel mijn nieuwsgierigheid op. Ik nam er drie mee en in dit artikel lees je wat ik van de lakken vind.

W7 193 Gratiana  W7 Gratiana is een (warm) roze tint met groene shimmer. Een heel mooi en lieve kleurtje dat helaas wel wat streperig lakt. Maar moet zeggen dat dit door de shimmer niet storend is. Na drie laagjes was dit lakje nog steeds niet volledig dekkend en was mijn nagelrand nog steeds zichtbaar. Jammer!

W7 194 Alanala W7 Alanala is een blauw / paars duo chrome lak met een frosty glow finish. Net als zijn voorganger lakt Alanala iets wat streperig maar naarmate het lakje droogt zal dit minder zichtbaar zijn.

W7 195 Breanna  W7 Breanna is een paarse licht reflecterende lak met blauwe shimmer. Het heeft een fijne substantie maar dekt wederom niet goed. Van dit drietal is Breanna het lakje dat het meest streperig lakt en ook zichtbaar blijft.

Dit W7 Unicorn drietal zijn duo chrome nagellakken en zien er in verschillende lichtvallen dan ook anders uit. Ze hebben naast hele mooie shimmer ook prima (brede) kwastjes om mee te werken. De formule zijn weliswaar iets wat aan de dikke kant maar gelukkig heb je daar tijdens het lakken geen last van. Wel moet je erop letten dat er niet te veel product aan het kwastje zit. Dit drietal lakt overigens iets wat streperig maar naarmate de lakken drogen zal dit zichtbaar minder zijn. De dekking van de lakken zijn niet super: met drie laagjes waren mijn nagels nog steeds niet volledig gedekt. Mijn nagelranden bleven zichtbaar. Ik denk trouwens ook niet dat de lakken volledig dekkend behoren te zijn. Qua droogtijd vallen ze mij ook wat tegen, de lakken drogen simpelweg niet snel. Het is zeker raadzaam geduld op te brengen wil je voorkomen dat je vers gelakte nagels verpest worden. Hier ging ik zelf herhaaldelijk de fout in.

Al met al zijn de W7 Unicorn nagellakken heel mooi. De lakken zelf zijn echt heel mooi. De formule van de lakken zijn daarentegen helaas niet al te best maar je kunt er nog prima mee werken. Groot nadeel vind ik persoonlijk dat de lakken een lange droogtijd hebben. Ik kan persoonlijk nooit echt het geduld opbrengen om langzaam drogende lakken volledig te laten uitharden.

W7 producten zijn zowel online als in diverse winkels verkrijgbaar.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top