Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > Ga voor een nieuwe look tijdens de Hair Fashion Night

Ga voor een nieuwe look tijdens de Hair Fashion Night

Het aftellen is begonnen! Over slechts zeven dagen zal de Hair Fashion Night plaats vinden. En ook jij kan dan bij een L’Óreal salon terecht voor een Color & Styling van 30 minuten! Waar wacht jij nog op? Boek samen met een vriendin, zus of moeder een afspraak om bij een salon naar keuze een nieuwe look te krijgen. En het mooie is: het is geheel gratis!

L’Oréal Hair Fashion Night
De L’Oréal Hair Fashion Night is een nacht die, naast de nieuwste innovaties en trends, helemaal in het teken staat van jou en jouw haar! Dit jaar vindt de Hair Fashion Night plaats op vrijdag 8 Juni. Het is dan de derde keer dat L’Óreal Professionel samen met partnersalons een inspirerende avond organiseert voor alle fashion loving vrouwen van Nederland. Op deze avond kan je bij een L’Óreal salon bij jou in de buurt terecht voor een Color & Styling van 30 minuten.

Colorful Hair Flash Pro
Dit jaar introduceert L’Óreal Professionel de Colorful Hair Flash Pro haar make-up. Dit is een eendaagse wash out die niet afgeeft en is beschikbaar in elf kleuren. Geef jouw lokken voor één avond een nieuwe kleur: van Midnight Fuchsia tot Gold Digger. Ga voor 1 van de 11 kleuren of vraag naar een mix. It’s all up to you! Daarnaast hebben ze limited edition producten ontwikkeld van de stylingslijn Tecni.Art, die ontworpen is door graffiti-artist Stuart Semple, ter ere van het 25-jarig bestaan van de lijn.

DE place to be..
Boek jouw gratis 30 minuten color & styling met Flash Pro Hair Make-Up en ontdek de laatste trend in jouw favoriete salon: voor één nacht DE place to be. Vergeet vooral niet je vriendinnen uit te nodigen en geniet samen van een leuke party. Bovendien ontvang je leuke Hair Fashion Night goodies! So be part of Hair Fashion Night!

Een korte impressie van de Hair Fashion Night van 2017:

Ben jij er ook bij?
Kortom: de Hair Fashion Night is een leuke avond om aan het weekend te beginnen met vrienden en vriendinnen. Boek nu via onderstaande link jouw spot bij een salon in jouw buurt!
lorealprofessionnel.nl

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top