Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Beauty > W7 On The Rocks eyeshadow palette Review

W7 On The Rocks eyeshadow palette Review

Onlangs heb je het artikel over het W7 Delicious Natural & Berry Eye Colour Palette kunnen lezen. Vandaag is het de beurt aan het W7 On The Rocks eyeshadow palette welk gezien wordt als de tweeling van de Delicious oogschaduw palette. Waar het W7 Delicious palette 14 warme tinten bevat, heeft On The Rocks een reeks van 14 coole tinten. Benieuwd naar deze tinten? Lees dan gezellig verder..

Ook het W7 On The Rocks palette komt in een stevige kartonnen verpakking. Mede door de gouden letters is dit palette lekker opvallend. Op de achterkant vind je, naast een overzichtje van de kleuren die in het palette te vinden zijn, ook een opsomming van de ingrediënten. Wanneer je de verpakking opent zie je een combinatie van aardachtige, natuurlijke tinten met een vleugje romige gouden en diepe gele tinten. Daarnaast een kwastje om de oogschaduws eventueel mee aan te brengen. De deksel is, zoals we inmiddels van dit merk wel gewend zijn, voorzien van een grote spiegel. In tegenstelling tot het W7 Delicious Natural & Berry Eye Colour Palette hebben de tinten uit dit palette wel namen meegekregen. Erg leuk! Het doosje sluit wederom door middel van een magnetische sluiting heel gemakkelijk.

W7 On The Rocks eyeshadow palette bevat een prachtige variatie aan kleuren waarmee je helemaal los kunt gaan. De tinten hebben verschillende finshes, variërend van creamy matte tot shimmery metallic. Dit palette kan voor het creëren van zowel zachte natuurlijke looks als opvallende smokey eyes gebruikt worden.

Wat betreft de tinten valt er niet veel over te klagen; ze zijn mooi en lekker divers. Daarnaast voelen ze ook nog eens lekker zacht aan en zijn ze goed te blenden. Maar hoe zit het nou met de pigmentatie van de kleuren?

De kleuren uit de W7 On The Rocks eyeshadow palette heb ik op zowel de donkere- als blanke huidskleur geswatched. Super gepigmenteerd zijn de kleuren, zoals te verwachten, zeker niet. Voor het krijgen van bovenstaand swatches waren meerdere laagjes nodig. Op de donkere huid komen bepaalde kleuren echter wat beter uit als op de blanke huidskleur. Neem de eerste twee kleuren van boven; deze zijn op de blanke huid haast niet zichtbaar. Dat is natuurlijk erg jammer. De overige kleuren kun je goed opbouwen om zo meer intensiteit te krijgen.

Ondanks de iets wat tegenvallende pigmentatie van deze W7 On The Rocks eyeshadow palette, kun je genoeg kanten op. Je kunt voor overdag een rustige look creëren terwijl je voor de avond voor de meer opvallende look kunt gaan. De tinten zijn prachtig, voelen lekker zacht aan en zijn soepel aan te brengen. Maar helaas zijn ze wel wat korrelig. Hier moet je bij het aanbrengen mee oppassen. Deze W7 On The Rocks eyeshadow palette is stukken beter gepigmenteerd als de W7 Delicious Natural & Berry Eye Colour Palette. Bij twijfel zou ik eerstgenoemde dan ook eerder aanraden.

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top